חטיף שוגי ביתי כשר לפסח ללא גלוטן תוך 5 דקות עבודה ללא מיקסר בלי מאמצים מיותרים - רוצו להכין עם הילדים! וברור שאפשר להחליף את השוקולד הלבן לשוקולד חום! טעים, ממכר, קינוח קל שאפשר להכין לכל סופ"ש בימות השנה או סתם לנשנוש עם הקפה בבוקר! באתר שלי יש מבחר מתכונים מומלצים לפסח שתוכלו להכין בקלי קלות ובמהירות רבה! ממליץ להיכנס ולחפש את המתכון המתאים לכם. עקבו אחריי באינסטגרם וקבלו את המתכונים לפני כולם!
מוסיפים את הקורנפלקס לקערה וכותשים עם הידיים או עם כוס לחתיכות גסות ולא למרקם פירורי מדיי
ממיסים 2 חפיסות שוקולד (אפשר גם 2 וחצי חפיסות) עם כפית שמן (לא חובה ...) בפולסים של 30 שניות במיקרוגל עד שהשוקולד חלק ונמס לגמרי
מערבבים היטב ומעבירים לתבנית 20X20 מרופדת בנייר אפייה ומעבירים למקפיא לכ-20 דקות ומוציאים. אפשר גם להשאיר במקרר כל הלילה אם רוצים
מוציאים מהתבנית חותכים ושיהיה בתיאבון
ניתן להחליף את השוקולד הלבן בשוקולד חום.
למי שאין בעיה עם גלוטן יכול להחליף לקורנפלקס רגיל.
טעים מאוד, תודה רבה! מה אפשר לעשות כדי שהחיתוך יצא יפה ולא יתפרק?
לתת לו לשבת טיפה בחוץ שלא יהיה קשה מדיי, שיתרכך ואז יהיה קל יותר לחתוך.
תודה רבה
השוגי יותר טעים משוגי רגיל
שמח לשמוע את זה :)