חטיף קינדר קאנטרי ביתי 5 מרכיבים בלבד שכל אחד יכול להכין בבית בקלי קלות! מדובר במתכון סופר שווה שאפשר להכין עם הילדים, להתלכלך קצת עם השוקולד ללקק את האצבעות, גם אחלה פעילות וגם יוצא בסוף קינוח מרשים במיוחד, חטיף שכן - הוא יכול להיות "משמין" אבל אם אוכלים קצת ושומרים על המאזן הקלורי אז הכל בסדר, תתפנקו, מגיע לכם! יש לי באתר עוד קינוחי קינדר טעימים במיוחד וכמובן עוד כל מיני מתכוני קינוחים שווים ממש! עקבו אחריי באינסטגרם לעוד מתכונים שווים.
ממיסים את אצבעות שוקולד הקינדר בפולסים של 30 שניות במיקרוגל עד להמסה מוחלטת מערבבים היטב ויוצקים לתבנית אינגליש קייק, מסובבים אותה לכל כיוון כדי שהשוקולד יגיע לכל דפנות התבנית ובסיום מכניסים למקרר שהשוקולד יתמצק בחזרה!
לקערה נפרדת מוסיפים 4 חפיסות שוקולד לבן איכותי (400 גרם) וממיסים גם כן בפולסים של 30 שניות עד שהוא נוזלי לגמרי, מוסיפים 250 גרם ממרח חלב אגוזי לוז (בצנצנת יש 300 גרם אז זה כמעט צנצנת שלמה, או ש.. 5 כפות גדושות) ומערבבים עד שהצבע אחיד. מוסיפים 2 כוסות בנפח 250 מ"ל של פצפוצי אורז (60 גרם במשקל) ומערבבים היטב את כל התערובת.
מוציאים את תבנית האנגליש קייק עם השוקולד שהתקרר מהמקרר ויוצקים עליו חצי מהתערובת, מיישרים, מסדרים 3 קינדר קאנטרי לאורך ועליהם יוצקים את החצי השני של התערובת, מסדרים עוד 2 קינדר קאנטרי בכל שורה (סה"כ 6 יחידות) ואם צריך משלימים קצת בקצה, לוחצים טיפה.
מכסים בניילון נצמד מכניסים למקרר למספר שעות או לילה נותנים לתערובת להתמצק היטב, בסיום הופכים וחותכים, בתיאבון!
אפשר להשתמש בסוג שוקולד לבן שאוהבים ורצוי שוקולד איכותי!