רוצים רעיון לחזה עוף טעים לארוחת צהריים? אז הנה לכם רעיון לחזה עוף מתקתק וטעים! חזה עוף בסויה ודבש בתנור - לאכול לצד אורז מלא ארוך עם ירקות או אורז לבן בסמטי אחד אחד ולהנות מאחלה טעמים ואחלה ארוחת צהריים טעימה! אשמח אם תירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלי ותלחצו על הפעמון כדי לקבל התראה ברגע שעולה מתכון חדש לערוץ, אם אתם רוצים יש באתר עוד מתכוני חזה עוף טעימים ורעיונות לארוחות צהריים טעימות! יש באתר גם מתכון לחזה עוף בדבש סופר טעים על המחבת! צפו במתכון וידאו איך להכין את חזה העוף בסויה ודבש:
מערבבים את כל החומרים בקערה ומוסיפים את חזה העוף, מערבבים היטב ומעסים, מכסים בניילון ומכניסים לשעה למקרר. (לא לזרוק את הרוטב של המרינדה תשמרו אותו בצד)
אחרי שעה מדליקים תנור ל-200 מעלות, מעבירים את חזה העוף לתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לשלב האמצעי בתנור ל-כ-30 דקות (משתנה מתנור לתנור).
אחרי 15 הדקות הראשונות שפכו מהמרינדה של חזה העוף על חתיכות חזה העוף, סגרו את התנור והמשיכו את הבישול שלו.
אח"כ תוציאו ושיהיה בתיאבון.
הזמנים קצת משתנים מתנור לתנור
מי שרוצה ואוהב יותר "שרוף" יכול למשוך עוד כמה דקות בתנור
אין צורך לשים על מצב טורבו