חזה עוף על המנגל עם אורז בסמטי אחד אחד בקלי קלות תיבול מזרחי סודי משגע שאני מכין לעצמי כמעט כל צהריים, אתם לא מבינים פשוט כמה שזה טעים ויוצא יפה על המנגל גז. ארוחת צהריים פשוטה ומהירה בלי הסתבכויות, אם אתם בקטע של חזה עוף יש לי באתר עוד מתכוני חזה עוף נפלאים וטעימים להפליא שתוכלו להכין. יש גם באתר עוד מתכונים לתוספות לארוחת הצהריים שתוכלו להכין בקלי קלות. עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים נוספים.
תוסיפו את התבלינים שכתבתי למרינדת חזה העוף (בהרט של תבליני זארובי הכי טעים לי וזה לא ממומן) ותערבבו תטעמו ותבדקו שטעים לכם. נכון שאין פה הרבה תבלינים אבל זה התיבול הסודי שלי וזה יוצא פשוט מעדן. וסיפו את חתיכות חזה עוף ותנו לזה לשבת לילה במקרר (לא חובה).
משמנים מנגל גז עם פסים ומחממים היטב עד לרגע שמניחים את חזה העוף ושומעים את הצריבה, תנו לו להיצלות יפה טוב טוב כדי שיקבל את פסי הצלייה היפים ורק אז תהפכו לצד השני. שמתי גם עגבניות ובצלים על האש.
לאורז הבסמטי המתובל אחד אחד: 1 כוס אורז בסמטי שטוף ומסונן, 1 ושלושתרבע כוס מים רותחים, אבקת מרק פפריקה בהרט מלח ופלפל ערבבו היטב כסו במגבת (ללא ריח של כביסה) ובמכסה ובשלו בעוצמה נמוכה כ-22 דקות. בסיום כבו את האש ואל תפתחו עוד 15 דקות וזהו אח"כ תפתחו ויצא לכם אורז טעים במיוחד אחד אחד מושלם! אהבתם? פרגנו בלייק ועקבו אחריי תנו תגובה טובה.
אפשר להוסיף קצת פפריקה אדומה. מלח פלפל לפי טעם. אפשר לוותר על אבקת המרק אבל היא מוסיפה כ"כ הרבה.