הום פרייז פרווה פחות סוכר פחות קלוריות בזכות רוטב הצ'ילי המתוק של TRU שמכיל ערכים מעולים לעומת הרוטב צ'ילי מתוק הרגיל שאתם מכירים והכל באותו הטעם! תוספת מעולה לארוחת הצהריים שלכם שחובה עליכם להכין! בכללי זה גם מעולה כתוספת להמבורגר ככה לנשנש בצד. יש באתר עוד מתכוני תפוחה אדמה מעולים לכל אוהבי הז'אנר. עקבו אחריי באינסטגרם וצפו בשאר המתכונים.
מקלפים וחותכים 3 תפוחי אדמה אדומים גדולים וחותכים לקוביות לא קטנות מדיי ולא גדולות מדיי. מבשלים את קוביות תפוחי האדמה בסיר עם מים חמים ומלח עד לריכוך - היזהרו לא לבשל יותר מדיי אלא רק מספר דקות עד שיתרככו - שלא ישברו לכם ויהיו רכים מדיי כמו שמבשלים תפוחי אדמה לפירה!
בסיום הבישול מסננים את תפוחי האדמה מחכים שיתקררו ויתייבשו. לאחר מכן מחממים שמן לטיגון עמוק (אפשר גם לאפות בתנור על 200 מעלות חום עליון תחתון מצב טורבו עד להזהבה) ומטגנים את קוביות תפוחי האדמה המבושלים עד להזהבה.
למחבת גדולה מוסיפים את רוטב הצ'ילי המתוק מופחת הסוכר והקלוריות של TRU (תוסיפו בהתחלה כוס גדולה) ומחממים בעוצמה בינונית (לא לשרוף!) מספר דקות (אפשר להוסיף גם קצת שמן זית לפני), תוסיפו כפית פפריקה אדומה מתוקה, חצי כפית פלפל שחור גרס ומלח.
תחזירו את תפוחי האדמה המטוגנים למחבת עם רוטב הצ'ילי ותערבבו הכל בעדינות עד שכל הרוטב פשוט יעטוף ויצפה לכם את תפוחי האדמה. בסיום מוציאים ומגישים עם שומשום פטרוזיליה או בצל ירוק, בתיאבון! אהבתם? פרגנו בלייק!
* אפשר לטגן בצל ולקרמל אותו לפני שמוסיפים את רוטב הצ'ילי.
* אפשר להוסיף למחבת שמן זית או להמיס חמאה - לגרסה חלבית.