פודיק - Foodik

אסאדו ואוסובוקו בתנור בוויסקי ודבש

דרגו את המתכון: 
3 אהבו
53 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
אסאדו ואוסובוקו בתנור בוויסקי ודבש
מנות
4
קושי:
בינוני
זמן הכנה
20 דקות
זמן בישול
3 שעות ו-30 דקות
זמן כולל
3 שעות ו-50 דקות

אסאדו ואוסובוקו בתנור בוויסקי ודבש עם ליקר וויסקי דבש, פפריקה כורכום ראש שום גזרים תפוחי אדמה הכל בתבנית אחת ולתנור, תיזהרו לא לייבש! ממליץ להוסיף ציר בקר לעוד טעם עוצמתי. מלח לפי טעם אישי, אתם פשוט לא מבינים כמה שזה יוצא טעים, את הצריבה האחרונה נתתי על עוצמת חום גבוהה יותר בתנור להשחמה נוספת. כל ההוראות מלמטה. יש באתר עוד מתכון לאסאדו בתנור בבירה ודבש שדיי דומה אבל קצת שונה וכמובן יש באתר עוד מגוון מתכוני אסאדו סופר שווים! עקבו באינסטגרם למתכונים נוספים.

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   תנור
כשרות:   בשרי
19 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • מצרכים לתבנית גדולה:
4 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • מוסיפים לקערה גדולה את שמן הזית הדבש הברביקיו התבלינים שיני השום המעוכות עלי הדפנה, כוס וויסקי שאוהבים וליקר וויסקי דבש שאוהבים ממש כמו בסרטון (אל תדאגו האלכוהול יתאדה ויעלם בתנור וכן גם ילדים יכולים לאכול מזה אח"כ) מערבבים הכל טוב טוב. מליחות לפי טעם אני ממליץ להוסיף אח"כ מלח כשאוכלים כדי שלא יצא לכם סתם מלוח. אפשר להוסיף כוס של ציר בקר גם אם יש לכם.

  • מוסיפים לכל תערובת התיבול את חתיכות הבשר ומעסים אותן היטב דואגים שהתיבול יגיע לכל החתיכות מכסים ומעבירים למקרר לללילה שלם או ל-24 שעות.

  • פורסים בצלים, לוקחים תבנית גדולה מרפדים בנייר אפייה ומניחים את פרוסות הבצלים, עליכן מסדרים את חתיכות הבשר את הגזרים ותפוחי האדמה החתוכים ושופכים את כל מרינדת הבשר.

  • מכסים בנייר אפייה (אני מרטיב אותו במים ואז מכסה זה קל יותר) ובנייר כסף אוטמים היטב ומכניסים לתנור על 150 מעלות טורבו לשעה ואח"כ מטורבו עוברים לחום עליון תחתון לעוד שעתיים וחצי או שלוש. בסיום אפשר להשחים את הבשר אם רוצים. שימו לב שאם הבשר לא מספיק רך פשוט תכסו ותאפו אותו עוד - לא לפחד - ותיזהרו לא לייבש אותו בתנור! אם תשכחו את הטורבו הוא יתייבש לכם לגמרי. 

הערות
  • אפשר להכין בסיר קטן בצד רוטב לזיגוג מלמעלה אחרי שהאסאדו מוכן, עם שמן זית, וויסקי וליקר וויסקי מתוק, דבש, ברביקיו מעט סוכר חום, מבשלים על עוצמה בינונית מצמצמים את הרוטב מזגגים מלמעלה על האסאדו ונותנים השחמה בתנור. יהיה טעים, לא לשכוח להמליח בסוף אם לא מספיק מלוח.

כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
תגיות:
# אוכל ליום שישי # בישול ארוך # אוכל לשבת # ארוחת שישי # שישי בצהריים # מנות בשריות # פפריקה אדומה מתוקה # מתכונים לחגים # בצלים # ערב שבת # אוכל לקידוש # ארוחת צהריים לשישי # ארוחה בשרית קלה להכנה # אסאדו # מתכוני בשר חגיגיים # בצל # אוכל ליום שבת # שבת # אוכל # ארוחות צהריים בשריות # צ'ילי גרוס # חגים # שישי # ערב שישי # מנה עיקרית # אסאדו בתנור # אסאדו בבירה ודבש # אסאדו בתנור עם דבש # ארוחת ערב חגיגית # ארוחה בשרית לחג # קרניבור # ארוחת ערב בשרית חגיגית # ארוחות בשריות # ארוחה בשרית לשישי # ארוחות בשריות לשישי # ארוחות לקידוש # בקר # מנה עיקרית בשרית # עלי דפנה # תבשילים # תבשילים בשריים בבישול ארוך # תבשילים לחג # צ'ילי יבש # ארוחות ערב בתנור # אוכל לשישי # ארוחה לשישי # ארוחה חגיגית לשישי # ארוחה חגיגית לשבת # גזרים # ארוחה חגיגית # אוכל לסוף שבוע # קידוש # ארוחה בשרית # מנה בשרית # מנה עיקרית לצהריים # ארוחות בשריות חגיגיות # ארוחות צהריים טעימות # אוכל טעים לצהריים # תבשילים בסיר אחד # מנות עיקריות לשישי # ארוחה בשרית לצהריים # צהריים # תנור # אוכל בתנור # מאכלים בתנור # מאכלים בשריים # ארוחה בשרית חגיגית # מנה בשרית לשבת # מנה בשרית לשישי # מנה בשרית לחגים # מנות עיקריות לחגים # מנה עיקרית לחג # ארוחות חגיגיות # ברביקיו דבש # ברביקיו # מנה עיקרית בשרית מרשימה # מנה עיקרית בשריות # שבת בצהריים # בתבנית אחת # מנה עיקרית לארוחת צהריים # בשרים בתנור # אסאדו בתנור מתקתק # אסאדו בתנור שחר חן # אסאדו בתנור פודיק # אסאדו נימוח # אסאדו עסיסי # אסאדו עסיסי בתנור # מנה עיקרית בשרית חגיגית # מנות עיקריות בשריות חגיגיות # רוטב ברביקיו # ארוחת צהריים כשרה לפסח # ארוחות צהריים כשרות לפסח # מנות בשריות לפסח # ארוחת צהריים בשרית לפסח # ארוחה בשרית לפסח # ארוחות בשריות כשרות לפסח # מנה בשרית לארוחת צהריים # אסאדו מפורק # תבשילי קדירה # יאבלולו שמבלולו # שבת חתן # וויסקי # אוסובוקו # ליקר וויסקי דבש # מנות עיקריות לשבת # תפוחי אדמה # שום # בצל לבן # מנות עיקריות # תבשילים בשריים # כורכום # פפריקה # פפריקה אדומה # אירוח בופה בשרי # בשרים # קרניבורים # גזר # דבש # פסח

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il