אורז מוקפץ אסייתי פרווה - עם ביצים - ללא בשר - טעים וקל להכנה כל אחד יכול להכין בבית! טעמים מתוקים - פיקנטיים ושווים לכל אוהבי האוכל האסייתי! ארוחת צהריים מושלמת פרווה! שווה לנסות, עקבו אחר ההוראות ותצא לכם ארוחת צהריים טעימה להפליא! אם המנה תשב במקרר אפילו יום יומיים הטעמים ייספחו לאורז והוא יהיה יותר טעים! יש באתר גם מתכון לסלט חזה עוף אסייתי טעים וגם מתכון לסלט פרגיות אסייתי שאתם חייבים לנסות להכין! כל המתכונים עולים לדף האינסטגרם שלי לפני כל המקומות! עקבו אחריי באינסטגרם והישארו מעודכנים בפוסטים ומתכוני וידאו חדשים! כמו כן - הירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלי ותלחצו על הפעמון לקבלת התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש! צפו במתכון הוידאו עכשיו:
מבשלים את האורז לפי ההוראות (כדי לבשל אורז אחד אחד חפשו "פודיק אורז אחד אחד" ביוטיוב וכנסו לסרטון שלי)
בנתיים כשהאורז מתבשל חותכים את כל הירקות ומסדרים בצד, מסדרים גם בקעריות את הרטבים (לא חובה אבל אני אוהב לעבוד מסודר)
מפרידים 2 חלמונים ומעבירים לקערה, מוסיפים לקערה עוד 2 ביצים בגודל L
מחממים ווק / סיר רחב בשמן זית, מוסיפים את הביצים ומוסיפים כ-כף סויה ומערבבים, מטגנים את הביצה ומערבבים למקושקשת, ברגע שכמעט ומוכנה מוסיפים את הירקות ומתחילים לערבב בעוצמת אש גבוהה, מוסיפים את כל שאר הירקות, הרטבים והאורז ומערבבים, מקפיצים על אש גבוהה ונזהרים לא לבשל יותר מדיי - גם אם הירקות תופסים הרבה נפח אל תדאגו כיוון שהם יאבדו מהנפח שלהם בעת הטיגון / הבישול, ברגע שמספיק מוכן עבורכם כבו את האש ושיהיה בתיאבון.
ניתן להוסיף או להפחית ברטבים - כנ"ל בחריפות.
לא חובה להוסיף שאטה ולא פלפל צ'ילי - אפשר לשחק עם זה
המנה תהיה טעימה יותר אחרי יום במקרר אפילו לדעתי
מנות עיקריות לשבת
לא חייב להפריד חלמונים וחלבונים - אפשר לשים 4 ביצים