פודיק - Foodik

2 שיטות קלות לקילוף רימון

דרגו את המתכון: 
2 אהבו
1129 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
2 שיטות קלות לקילוף רימון
מנות
1
קושי:
קל
זמן הכנה
5 דקות
זמן כולל
5 דקות

2 שיטות או 2 טיפים איך לקלף רימון בקלות ובמהירות - כל הפרטים והמידע למטה. אם תרצו יש באתר שלי עוד טיפים וטריקים נפלאים וכמבון שכל הסרטונים והשיטות עולים לעמוד האינסטגרם שלי - עקבו אחריי.

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   ללא שיטת בישול
כשרות:   פרווה
1 / 0 מרכיבים
מרכיבים
2 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • שיטה 1:
    חותכים את הרימון איפה שהכתר, מבצעים חיתוכים לאורכו (לא עד הסוף) היכן שנמצאים הקרומים העבים, פותחים מעט
    נותנים צ'אפחות עם כלי כלשהו עד שהכל יוצא.

  • שיטה 2:
    חותכים את הרימון ל-2 מכניסים לקערה עם מים מפרידים את הגרגירים ממנו ככה המיצים לא ישפריצו עליכם, אח"כ מנקים ומסננים.

0 תגובות על: 2 שיטות קלות לקילוף רימון
כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il