2 טיפים / 2 שיטות שימנעו מהאבוקדו שלכם להשחיר במקרר! השיטה הראשונה היא למרוח את שטח הפנים שלו היטב במיץ לימון סחוט טרי והשיטה השניה להכניס אותו לקערה עם מים, השיטה הראשונה עדיפה יותר, אם תרצו לצפות בשיטות וטריקים מגניבים נוספים לחצו כאן ותגיעו לקטגוריה המתאימה באתר שלי. עקבו אחריי באינסטגרם כדי לקבל את הסרטונים לפני כולם וכמובן הירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים ועזרו לי לגדול.
שיטה 1: למרוח את האבוקדו במיץ לימון סחוט טרי ולסגור בקופסה. (אם תשימו מיץ לימון סחוט טרי במחית אבוקדו מעוכה זה גם יעכב את ההשחרה שלו!)
שיטה 2: לשים את האבוקדו בקערה עם מים.
לעוד שיטות עקבו אחריי באינסטגרם