פודיק - Foodik

תבשיל פתיתים ונקניקיות מרגז בסיר אחד

דרגו את המתכון: 
9 אהבו
2696 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
תבשיל פתיתים ונקניקיות מרגז בסיר אחד
מנות
5
קושי:
בינוני
זמן הכנה
20 דקות
זמן בישול
20 דקות
זמן כולל
40 דקות

מתכונים בסיר אחד עם המתכונים האהובים על כולנו, קלים פשוטים מהירים ובעיקר לא מלכלכים הרבה כלים במטבח. הנה לכם מתכון נפלא - תבשיל פתיתים ונקניקיות מרגז עם ירקות בסיר אחד - ארוחת צהריים בשרית מושלמת שתסגור לכם ולמשפחה את הפינה ובכמעט כלום מאמץ! אם אתם אוהבים עוד מתכונים בשריים מעולים ישנו מתכון לפרגיות אורז ואפונה בלימון ודבש בסיר אחד וגם פתיתים ופרגיות עם ירקות שורש בסיר אחד - תנסו... שווה! כל המתכונים עולים קודם כל לדף האינסטגרם - עקבו אחריי והישארו מעודכנים! כמו כן אשמח אם תירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים ותלחצו על הפעמון לקבלת התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש. צפו במתכון וידאו עכשיו:

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   בישול בסיר
כשרות:   בשרי
15 / 0 מרכיבים
מרכיבים
6 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • חותכים את הבצלים הסגולים הגמבות והבטטה לקוביות

  • מוסיפים שמן זית לסיר ומחממים - מוסיפים את הירקות צולים בחום גבוה ואח"כ מנמיכים עד לבישול / קירמול הירקות

  • חותכים את נקניקיות המרגז לחתיכות קטנות, מוציאים את הירקות מהסיר לכלי נפרד ומטגנים את חתיכות המרגז טיגון ראשוני

  • תחזירו את הירקות לסיר, תוסיפו את רסק העגבניות, טגנו כ-3 דקות בעוצמה בינונית והוסיפו את כל שאר התבלינים + האפונה, ערבבו הכל היטב

  • הוסיפו את הפתיתים, ערבבו היטב, והוסיפו את כוסות המים.

  • סוגרים את מכסה הסיר, מביאים את הכל לרתיחה ל-2 דקות (לא יותר שלא תישרף התחתית), אח"כ מנמיכים עוצמת חום ומבשלים עוד 10 דקות על עוצמה נמוכה בינונית ואח"כ פותחים מכסה מערבבים הכל, סוגרים מכסה שוב ונותנים להם לנוח 10 דקות, אח"כ הכל מוכן!

הערות
  • ניתן לשנות את הירקות - להוציא את הבטטה ולהחליף בתפוח אדמה

  • ניתן להחליף את סוג הפתיתים

  • רצוי כמות מים נכבדת כדי שהתבשיל יהיה קצת מימי ולא יבש

  • אם רוצים להוסיף חריפות תוסיפו צ'ילי חריף יבש + פפריקה אדומה חריפה

  • לא חייב טימין

  • אם הכנתם ואהבתם תייגו אותי באינסטגרם ואעלה אתכם לסטורי

0 תגובות על: תבשיל פתיתים ונקניקיות מרגז בסיר אחד
כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il