מוסיפים מעט שמן זית לסיר ומחממים, ברגע שחם מוסיפים את חתיכות האסאדו וצורבים מכל צד עד להשחמה.
מוסיפים מעט שמן זית לסיר ומחממים, ברגע שחם מוסיפים את חתיכות האסאדו וצורבים מכל צד עד להשחמה.
חותכים את הבצל, הגזר והסלרי לקוביות קטנות (לא מדיי) ומוסיפים לסיר, מוסיפים את רסק העגבניות המרוכז, היין, והתיבול ומערבבים היטב, מתקנים תיבול לפי טעם.
בודקים שהטעם אכן מספק אתכם, סוגרים את מכסה הסיר ומביאים לרתיחה לכ-2 דקות, אח"כ מנמיכים לעומת אש נמוכה (3-4 באינדוקציה) ומבשלים כ-4 שעות עד לריכוך הבשר ועד שהרוטב אחיד וחזק בטעמו.
לאחר שבדקתם שהבשר התרכך קחו 3-4 חתיכות אסאדו ופוררו עם מזלג ושמרו בצלחת בצד. בשלו פסטה ברילה מספר 5 בסיר עם מים חמים הרבה מלח ומעט שמן זית לפי הוראות היצרן, ברגע שהיא די מוכנה (אחרי כ-8-9 דקות במים הרותחים בד"כ) תוציאו למחבת על עוצמת חום בינונית, תוסיפו את בשר האסאדו המפורק למחבת עם הפסטה ותוסיפו מצקת או 2 מהרוטב שבסיר תבשיל האסאדו, תוסיפו רבע כוס ממי הפסטה ערבבו ודאגו שהרוטב יעטוף את הפסטה והכל יתחבר, תגישו ושיהיה בתיאבון!
שבת ח
מלח פלפל וסוכר לפי טעם אישי
ניתן בסוף בישול התבשיל להוסיף מעט בלסמי לסיר ולערבב (ממש כפית או 2).
באיזה של מכניסים 2 צנצנות רוטב בולונז?
התכוונת באיזה שלב?
אחרי התיבולים הרסק והיין האדום מוסיפים את הצנצנות.