תבשיל אסאדו עם בצלים ושעועית ירוקה וצהובה - עם המוצרים המעולים של סנפרוסט שיהפכו לכם את החיים לקלים במיוחד! בצל סגול ובצל לבן קצוצים קפואים ושעועית צהובה + ירוקה שכבר חלוטה. עקבו אחר ההוראות ותצא לכם קדירת אסאדו עם טעם בלתי נשכח! האורחים החברים או המשפחה יהיו מרוצים! לא לשכוח לרכוש בשר איכותי ומח עצם שיפריש המון טעם לתבשיל! יש באתר עוד מתכוני אסאדו משובחים במיוחד ואחד מהם הוא למשל אסאדו בבירה ברביקיו ודבש עם פטריות שמפיניון שלא תרצו להפסיק לאכול ממנו! יש גם מתכון לאסאדו ביין אדום סילאן ערמונים ותפוחי אדמה!
מחממים שמן זית בסיר וצורבים את חתיכות האסאדו ומח העצם משחימים טוב מכל צד ומעבירים לקערה.
לא מנקים את הסיר ומוסיפים את חצי חבילת הבצל הקצוץ הקפוא של סנפרוסט ואת החצי השני של חבילת הבצלים הסגולים והלבנים הפרוסים המוקפאים, מגבירים את עוצמת האש מוסיפים מעט מלח ומערבבים, יהיו נוזלים בסיר אבל אל דאגה תמשיכו לטגן ואח"כ תנמיכו עוצמה טגנו אותה עד שהם מתקרמלים יפה ועד שהנוזלים נעלמים.
מוסיפים את התבלינים: הפפריקה הכורכום הכמון אבקת המרק ורסק העגבניות ומערבבים היטב. מוסיפים עוד קצת מלח פלפל וכף סוכר ומערבבים, לאחר 2-3 דקות טיגון ופתיחת התבלינים מוסיפים 2 שיני שום כתושות ומערבבים.
מוסיפים את כוס מים חמים מערבבים ומוסיפים 200 גרם "פסאטה" - מחית עגבניות חלקה שתחזק את הרוטב. מוסיפים את שאר כוסות המים החמים וכוס ציר הבקר שתחזק את טעם התבשיל (לא חובה אך רצוי).
מבשלים את הרוטב מספר דקות על עוצמת אש בינונית. מוסיפים חזרה לסיר את מח העצם ואת חתיכות האסאדו ואת הנוזלים שיצאו מהם בקערה.
מוסיפים חצי חבילה של שעועית צהובה קפואה סנפרוסט + חצי חבילה שעועית ירוקה קפואה סנפרוסט ומערבבים. מוסיפים עוד כפית פלפל שחור גרוס וצרור פטרוזיליה קצוצה ומערבבים.
מערבבים כף קורנפלור עם מים (להסמכת הרוטב - לא חובה) ומוסיפים, מערבבים הכל היטב וטועמים לוודא שהטעמים טובים לכם, אם צריך מתקנים.
סוגרים מכסה מביאים לרתיחה לכ-2 דקות ומנמיכים לעוצמת בישול נמוכה לכ-3-4 שעות או עד שהבשר מתרכך, מגישים את התבשיל על אורז לבן ושיהיה בתיאבון.
קטיף הירקות של סנפרוסט נעשה בשיא כשהירקות לא ״צעירים״ מדי ולא בשלים מדיי אלא בדיוק בזמן המתאים!
את השעועיות אפשר להכניס בחצי שעת הבישול האחרונה כדי שלא יתפרקו בבישול.
שלום, האם ניתן להוסיף גזרים חתוכים לסיר?
היי, כן, ניתן. חג שמח