אחת השקשוקות הטעימות המזינות והטובות ביותר היא שקשוקה תרד, הבאנו לכם מתכון פשוט שמורכב מתרד ביצים ותיבול קליל וזה הכל! לעקוב אחר ההוראות, להכין ולהנות מהשקשוקה הנפלאה הזאת בארוחת הבוקר או ארוחת הערב, אם תרצו יש לנו באתר מתכונים לשקשוקות מכל מיני סוגים, בנוסף כדאי שתירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלנו כדי לקבל התראה כשמתכון חדש עולה ובכללי אם אתם אוהבים ביצים תוכלו להנות מרשימת מתכוני ביצים באתרנו, צפו במתכון הוידאו עכשיו:
חותכים 2 בצלים לבנים בינוניים לקוביום, חותכים 4 שיני שום לריבועים קטנים גסים.
לוקחים 3 חבילות תרד טורקי או תרד מכל סוג אחר ומפריעים את העלים מהגבעולים, חותכים אותם גס (לא חובה) ומשאירים בצד.
מחממים שמן זית במחבת, נותנים לו להתחמם וכשהוא מספיק חם מוסיפים את הבצל והשום (מי שרוצה חריף יכול לחתוך גם פלפל ירוק חריף לפרוסות ולהוסיף), מטגנים עד להזהבה - מי שרוצה יכול ממש כמעט "לשרוף" אותם זה גם טעים.
מוסיפים את התרד למחבת ואל תדאגו אם זה נראה לכם שיש שם הרבה, כל עלי התרד יצטמצמו בעת הבישול.
תוסיפו מלח ופלפל לפי טעמכם האישי והמשיכו לבשל הכל עוד מספר דקות על אש בינונית-נמוכה.
לאחר שהתרד הצטמצם, צרו גומות במחבת, שברו כל ביצה לכלי נפרד ושפכו לגומה על אש נמוכה, לאחר שסיימתם להכניס את כל הביצים סגרו את המכסה של המחבת כדי שהאדים יבשלו את הביצים, אם אתם רוצים שהביצים יהיו פחות חיות פשוט תסגרו את המכסה ליותר זמן, אם אתם אוהבים את הביצים יותר חיות כסו לפחות זמן ובדקו את מידת העשייה של הביצים.
מומלץ לאכול עם סלט לחמנייה טובה, טחינה ופסטו (יש לנו באתר מתכון לממרח פסטו ביתי אגב..) בתיאבון
אוהבי החריף יכולים להוסיף פלפל ירוק חריף חתוך לקוביות / לפרוסות
ניתן להוסיף יותר תרד
מי שרוצה שהירק יהיה יותר "חי" שיבשל את הירק פחות
אם יש לכם שאלה תשאלו בתגובה ונענה בהקדם.