שניצל במבה ביסלי קריספי ממכר בטירוף שאתם חייבים להכין, או לכם או לילדים אבל שתדעו - אתם פשוט חייבים להכין את זה! מדובר במתכון מקורי מיוחד שלא תפסיקו לאכול! ואם ממש בא לכם פשוט תכניסו לחלה של שבת בצהריים ככה עם חומוס מטבוחה עניינים אתם כבר יודעים לבד מה אתם אוהבים :) יש באתר עוד מתכונים לשניצלים בטעמים שונים ומגוונים (אלו הכשרים לפסח במקום קמח מצה תמירו לפירורי לחם), ואם אתם בכללי בקטע של מאכלים קריספיים אז יש קטגוריה שלמה של מתכונים קריספיים שעושים הרבה רעש... עקבו אחריי באינסטגרם כדי לקבל את המתכונים לפני כולם ואם אין לכם אינסטגרם או שבא לכם לעקוב אחריי גם ביוטיוב הירשמו לערוץ שלי עוד היום ולחצו על הפעמון כדי לקבל התראה לטלפון הנייד ברגע שאני מעלה מתכון חדש.
מייצרים את הבלילה הרטובה ומערבבים עם מי סודה (או מים רגילים אם אין סודה) עד לקבלת מרקם חלק ללא גושים של טחינה גולמית (לא דליל מדיי ולא סמיך מדי).
מוסיפים לקערה את החומרים היבשים שכתובים למעלה מערבבים וטועמים לוודא שמספיק מלוח וטעים לכם, טובלים את השניצלים בבלילה הרטובה ומורידים עודפי בלילה ומצפים היטב בפירורים.
מטגנים בשמן עמוק וחם (כ-170 מעלות לפחות) מספר דקות עד לקבלת קריספיות מירבית
ניתן לוותר על חמאת הבוטנים - הוספתי אותה כדי לתת יותר טעם "במבאי" לתערובת - אבל אני ממליץ להוסיף
ניתן להחליף מי סודה במים רגילים אם אין מי סודה
מליחות לפי טעם אישי
לא לשכוח קטשופ ומיונז! :)