אם אתם נמצאים בתהליך של תזונה קטוגנית, בדיאטת פליאו או סתם מחפשים מקור לחלבון ורוצים לצרוך פחות פחמימות המתכון הבא בול בשבילכם! שניצל אפוי בתנור קטוגני ופירה דל פחמימה שעשוי מלבבות דקל - עם המוצרים הנפלאים של "קיטו שף" של שף עודד טלמור (שתוכלו למצוא אותם באתר שלו בגוגל ולקבל 5% הנחה בסיום הרכישה אם תזינו קוד קופון "foodik") תוכלו לאפות בתנור שניצל טעים ובריא להפליא! עם שמן MCT מזוכך שלא מתחמצן ובעל יתרונות רבים. אם אתם בכללי מחפשים עוד מתכונים עם חלבון לחצו כאן וצפו במתכוני חלבון מעולים באתר שלי. אם אתם בקטע חזק של שניצלים יש לי באתר עוד מגוון מתכוני שניצלים טעימים וממכרים במיוחד. עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים לפני כולם!
מדליקים תנור לחום עליון תחתון 200 מעלות לא טורבו.
מערבבים ביצה עם כפית חרדל כפית מיונז וכפית פפריקה אדומה היטב, טובלים את חתיכות חזה העוף בתערובת עם הביצה ומכסים היטב.
לכלי רחב מוסיפים מפירורי הקיטו שף (פירורי מאפה מקמח שקדים ללא תוספת סוכר!), פפריקה אדומה ואבקת שום או תבלינים נוספים לפי טעם ומערבבים היטב.
מצפים את חתיכות חזה העוף היטב בתערובת הפירורים ומהדקים כדי שידבקו טוב לחתיכות. מרססים תבנית עם נייר אפייה בשמן של קיטו שף - שמן MCT מזוכך (צריכת שמן MCT מזרזת את שריפת השומנים בגוף ומסייעת לירידה במשקל!) ומניחים את חתיכות חזה העוף.
אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות חום עליון תחתון לכ-15-20 דקות או עד שהחתיכות שחומות וקריספיות לטעמכם.
לקערה נפרדת מוסיפים את פירה לבבות הדקל של קיטו שף, מוסיפים מעט שמן זית ומוסיפים תיבול שרוצים, הוספתי מעט קארי ואבקת שום, אפשר לחמם את הפירה במיקרוגל ואפשר לחמם בסיר קצת, ככה או ככה הוא כבר מוכן לאכילה! (פירה דל פחמימה דל סוכרים!).
מסדרים יפה על צלחת מפזרים קצת פטרוזיליה סוחטים לימון אם רוצים ומגישים, אהבתם? פרגנו בלייק!
- כדי לרכוש את המוצרים חפשו "קיטו שף" בגוגל וכנסו לאתר.
- המוצרים הם דלי פחמימה, ללא תוספת סוכר, ללא גלוטן, מתאימים למי שנמצא בתהליך תזונה קטגונית או למי שרוצה להיכנס לתהליך.
- המוצרים כשרים