שמן כוסברה ב-10 דקות עבודה, בלי להסתבך יותר מדיי, טוחנים את הכוסברה עם שמן זרעי ענבים מעבירים לטיגון בעוצמה נמוכה לכ-10-15 דקות ואח"כ מסננים במסננת קטנה, בשיטה די דומה יש לי מתכון לשמן בזיליקום משגע וגם כמובן מתכון קטלני לשמן צ'ילי חריף שיתבל לכם כל מנה או כל פיצה חבל לכם על הזמן! עקבו אחריי באינסטגרם לעוד מתכונים שווים שעולים לפני שעולים לאתר!
מפרידים את עלי הכוסברה (אפשר להעביר במסננת כך יהיה לכם קל יותר) מוסיפים אותם למעבד מזון עם כוס אחת של שמן זרעי ענבים (הוא ניטרלי בטעם ולא כדאי שמן זית או קנולה). (יש כאלו שלא מפרידים את הגבעולים-לשיקולכם).
טוחנים את הכל ומעבירים למחבת ומטגנים בעוצמה נמוכה בינונית כ-15-20 דקות אתם תראו שהצבע יהיה קצת כהה יותר.
שמים קרח בקערה, שמים בתוכה קערה קטנה יותר, שמים עליה מסננת עם חורים ממש ממש קטנים וזה מאוד חשוב, ושופכים את השמן החם בזהירות לקערה הקטנה ואח"כ לוחצים על שאריות הכוסברה כדי להוציא עוד שמן החוצה וזהו!
מעבירים לצנצנת מעוקרת (להכניס מכסה וצנצנת לסיר עם מים רותחים לפני) סוגרים ומשאירים במקרר וזה יכול להחזיק לכם חודשים קדימה... אפשר לתבל טרטר של דג לברק או אינטיאס ו שתרצו עם השמן הזה תקבלו טעם מיוחד ואפילו תוסיפו נענע או שתכינו שמן נענע, אפשר לזלף על פיצות מיוחדים וסלטים, תהנו!
אפשר לעשות את זה עם פטרוזיליה ובצל ירוק גם