שייק אבטיח קר ומרענן לקיץ ב-2 דקות עבודה, בלי יותר מדיי דיבורים - רצוי אפילו לחתוך ולהקפיא לפני את קוביות האבטיח ולטחון את כל המרכיבים לשייק אחד צונן. אם אתם אוהבים שייקים כנסו לקטגוריית מתכונים לשייקים ותכינו את השייק האהוב עליכם - המבחר גדול ויש גם שייקים עם חלבון למתאמנים בחדר כושר. עקבו אחריי באינסטגרם כדי לקבל את המתכונים לפני כולם / הירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים עוד היום. צפו במתכון הוידאו:
מכניסים את כל המצרכים לבלנדר וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק, אפשר לשים את קוביות האבטיח במקפיא קודם ולא להוסיף קרח, מה שבא לכם. ספרו לי בתגובה איך יצא לכם, מתיקות - לפי טעמכם האישי.
מתיקות לפי טעם אישי, אפשר להשתמש ביוגורט פרו ולקבל חלבון.