ריבת פלפלים חריפה מתוקה שאפשר לשלב בכל כריך וכל סנדוויץ' או בכל מאכל לדוגמה בקרפצ'יו כבד אווז שהכנתי ופרסמתי באתר אפשר לשלב ובאמת שביס מזה עם כל המנה יתן לכם אחלה קיק וטוויסט, עוקצניות בפה ומתיקות נפלאה, באמת שזה סופר שווה, כדאי לנסות! אם אתם בקטע של חריף יש באתר עוד מגוון מתכונים חריפים טעימים ברמות שאפשר להכין בקלי קלות! עקבו אחריי באינסטגרם לעוד מתכונים שווים.
חותכים את הפלפלים דק, מעבירים לסיר מוסיפים את הסוכר המלח והפלפל השחור הגרוס מוסיפים כמובן את שיני השום חתוכות לפרוסות ומערבבים.
מטגנים מספר דקות עם שמן זית ואח"כ מוסיפים עוד כמות נכבדת של שמן זית לפחות שליש כוס וגם מים ומחכים שהכל יצטמצם על עוצמת אש נמוכה.
מבשלים לאט לאט עד שרואים שהכל מצטמצם והצבע משתנה, בסיום מחכים שיתקרר מעבירים לכלי ולמקרר, אפשר להקפיא כמובן. זה יבוא לכם טיל בכריך אנטריקוט למשל או עם ג'בטה עם בשר, עם כל דבר! תהנו.
כמה זמן בישול עם מכסה בלי מכסה?
בלי מכסה, לוקח לזה שעתיים שלוש כזה עם ערבוב מדיי פעם כדי שזה יצא במרקם ריבתי.