רוזלך קינדר עם ממרח חלב אגוזי לוז אצבעות קינדר קצוצות והרבה אהבה! ואם לא בא לכם על קינדר תמיד אפשר למלא במשהו אחר, תקשיבו לי טוב זה רך נימוח וטעים, מתפוצץ בפה, אתם לא תשכחו את הביס הזה! ואם אתם בקטע של קינדר יש לי באתר עוד מבחר מתכוני קינדר קטלניים שתוכלו להכין בקלי קלות! שום דבר לא מסובך ולא מסורבל בכלל! אם אתם בקטע של שוקולד יש באתר גם מתכוני נוטלה ממכרים לכל חובבי הז'אנר. תהנו! עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים לפני כולם! כמובן שיש לי גם באתר מתכון למגולגלות קינדר שכבר שברו את הרשת ואתם חייבים להכין אותן!
מוסיפים לקערת המיקסר את כל המצרכים היבשים (חוץ מהמלח) ומערבבים (קמח, סוכר שמרים וקקאו), מוסיפים את המים ומתחילים ללוש.
אחרי 2-3 דקות לישה מוסיפים את רבע כוס השמן ומחכים עד שהבצק כמעט ויתגבש, לקראת הסוף מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש (סה"כ כ-7-9 דקות עד שמתקבל בצק אחיד).
בסיום הלישה מורידים את הבצק מייצרים כדור אחד ומחלקים ל-4 חתיכות, מייצרים עיגולים מכסים טוב ומתפיחים כשעה.
*מדליקים תנור על 250 מעלות חום עליון תחתון (לא טורבו). לוקחים כדור אחד מ-4 ומתחילים לרדד, מרדדים דק אך לא דק מדיי, מורחים ממרח חלב אגוזי לוז (או של החברה שהשתמשתי או של MOVENPICK) ומוסיפים 2 אצבעות שוקולד קינדר קצוץ, מגלגלים לרולדה.
חותכים את הרולדה לרוזלכים קטנים ומניחים על תבנית עם נייר אפייה משומנת בתרסיס שמן, מכניסים לאמצע תנור שחומם מראש ל-250 מעלות חום עליון תחתון לא טורבו לכ-4-5 דקות בלבד ומוציאים, בתיאבון! אהבתם? פרגנו בלייק ותגובה טובה, מאוהב בכם, תהנו!
אפשר למלא כמובן במה שרוצים!