פודיק - Foodik

קציצות עוף אפויות בתנור

דרגו את המתכון: 
6 אהבו
1943 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
קציצות עוף אפויות בתנור
מנות
5
קושי:
בינוני
זמן הכנה
30 דקות
זמן בישול
24 דקות
זמן כולל
54 דקות

קציצות עוף אפויות בתנור עם בטטה בצל מטוגן פטרוזיליה ועוד הרבה דברים טובים! אחלה מקור לחלבון ואחלה ארוחה לכאלה ששומרים על אורח חיים בריא, הקציצות לא מטוגנות וסופר טעימות! אפשר לאכול אותן לצד סלט טוב או לצד אורז או תוספת שאוהבים. יש לי באתר למקרה שתרצו מתכון לאורז בסמטי אחד אחד שיצא לכם מושלם! וכמובן שיש עוד מתכוני חלבון מעולים למי שרוצה לקבל רעיונות איך לצרוך חלבון בצורה קצת יותר מקורית מלאכול יוגורט פרו :) עקבו אחריי באינסטגרם לעוד מתכונים שווים! יש באתר גם מתכון לקציצות טונה נפלאות שגם תוכלו להכין!

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   תנור
כשרות:   בשרי
15 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • מצרכים לכ-30 קציצות עוף
6 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • מגרדים בצל ובטטה, חותכים 2 גבעולי סלרי עם העלים ומטגנים עד שהכל מתרכך (תמליחו מעט). בסיום מורידים מהאש שהתערובת תתקרר.

  • חותכים צרור פטרוזיליה ללא הגבעולים ומעבירים לקערה גדולה.

  • לאותה קערה מוסיפים 1 קילו חזה עוף טחון, כף שמן זית, פלפל שחור גרוס, כף גדושה פפריקה אדומה מתוקה, 1 כפית בהרט, 1 כף אבקת מרק כף מלח וכפית אבקת סודה לשתייה, מוסיפים את התערובת של הבטטה הבצל והסלרי שטיגנו, 1 כוס פירורי לחם ו-3 ביצים ולשים את כל התערובת היטב.

  • מכסים את התערובת ונותנים לה לשבת במקרר כשעה. לאחר מכן פותחים ולוקחים כל פעם כף ובעזרת ידיים רטובות מייצרים קציצות ומניחים על תבנית עם נייר אפייה מרוסס במעט שמן זית.

  • מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות חום עליון תחתון לא טורבו לכ-12-15 דקות מיד בסיום הזמן הזה מוציאי והופכים את הקציצות ומכניסם שוב פעם לתנור לאותו הזמן עד שהן שחומות ויפות.

  • מוציאים לתבנית ומגישים עם טחינה טובה. בתיאבון! אהבתם? פרגנו בלייק ותנו תגובה טובה.

הערות
  • 1: ניתן לוותר על הבטטה ולהחליף לתפוח אדמה
    2: אבקת מרק אפשר לוותר עליה ולהוסיף עוד קצת מלח
    3: אם לא אוהבים סלרי אפשר לוותר.
    4: אפשר להוסיף חריפות עם קצת צ'ילי חריף גרוס

2 תגובות על: קציצות עוף אפויות בתנור
כתיבת תגובה
שי
שי
13 באוקטובר 2024 בשעה 16:31

ברוב המתכונים שלך אתה פשוט מעלה את הערכים של יחידה בודדת או של כל הכמות ופה לא עשית את זה. אבל תודה בכל מקרה ויום טוב

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
13 באוקטובר 2024 בשעה 18:1

פעם הבאה..

הגב
שי
שי
12 באוקטובר 2024 בשעה 21:2

שחר שלום וגמר חתימה טובה, יכול לרשום בבקשה מה הערכים של כל הכמות (קלוריות וחלבון) ? בלי שמן זית בבקשה

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
13 באוקטובר 2024 בשעה 13:9

תחשב..

הגב
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
תגיות:
# לחיטוב # ארוחות צהריים קלות # פפריקה אדומה מתוקה # אוכל לאורחים # אבקת מרק עוף # מרק עוף # אוכל שילדים אוהבים # חיטוב # ילדים # רעיונות לארוחת צהריים # ארוחת ערב לילדים # ארוחות ערב בריאות # בטטה # אוכל לאירוח # אוכל לאירועים # אירוח בופה # אוכל לאירועים משפחתיים # רעיון לארוחת צהריים # בצל # ארוחות צהריים בריאות # רעיון לארוחת צהריים בריאה # רעיונות לארוחת צהריים טעימה # ארוחות צהריים בשריות # ארוחות צהריים מהירות # מנות עיקריות בשריות # קציצות # מנה עיקרית # ארוחת צהריים לילדים # פפריקה אדומה חריפה # מנה עיקרית בשרית # חלבון # אוכל לחיטוב # בריאות # בריא # אוכל בריא # תזונה נכונה # ארוחות צהריים לילדים # ארוחות ערב בתנור # ארוחת צהריים בתנור # ארוחות ערב זולות בתנור # רעיונות לארוחת צהריים בשרית # חזה עוף לחיטוב # בהרט # ארוחות צהריים פשוטות # ארוחה לחיטוב # ארוחות לחיטוב # ארוחות צהריים טעימות # אוכל טעים # אוכל טעים לצהריים # אבקת מרק # רעיון לארוחת צהריים בשרית # אימונים # תנור # אוכל בתנור # אבקת סודה # חלבונים לילדים # מקור לחלבון # מנה עיקרית בשריות # מנה עיקרית לארוחת צהריים # ארוחות צהריים שילדים אוהבים # יאבלולו שמבלולו # שבת חתן # קציצות לשבת # קציצות עוף # מנות עיקריות לשבת # אורח חיים בריא # עוף # פטרוזיליה # בצל לבן # מנות עיקריות # פירורי לחם # אבקת סודה לשתייה # בשר טחון # סלרי # חדר כושר # פפריקה אדומה # אירוח בופה בשרי # אוכל לילדים # בשר # חזה עוף # ביצים

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il