קציצות דגים מרוקאיות עם חומוס ופול ירוק לשבת המלכה שאתם חייבים להכין המשפחה והחברים יעופו באוויר אתם פשוט לא מבינים כמה שזה טעים, ממש כמו הדג המרוקאי החריף שהכנתי באתר גם הקציצות דגים האלו יקצרו את כל המחמאות שאפשר, הן רכות טעימות ומפוצצות בטעם, לא לשכוח לנגב עם החלה, יש באתר עוד מתכוני קציצות דגים מעולים שתוכלו להכין כמו למשל קציצות טונה משימורים שתעופו עליהם. עקבו אחריי באינסטגרם לעוד מתכונים שווים.
קוצצים כוסברה שום רבע בצל סגול וחתיכת פלפל ירוק חריף ומעבירים לקערה, מוסיפים פרוסת לחם שסחטנו במים, 0.5 כפית כמון אורגני וחצי כפית מלח שום, 1 כפית גרידת לימון ביצה L, כף שמן זית אורגני מערבב הכל לעיסה אחת ומכינים קציצות.
מוסיפים חצי כוס שמן זית אורגני לסיר רחב ונותנים טיגון מ-2 הצדדים לקציצות, מוציאים החוצה ומוסיפים לסיר את כל המצרכים של הרוטב כמו שכתוב פה למעלה וכמו שעשיתי בסרטון, סוגרים ומבשלים כ-30-40 דקות את הרוטב פותחים בודקים את הטעם שטעים לכם אם צריך מתקנים. מוסיפים את גרגירי החומוס המוכנים והפול הירוק הקפוא ומערבבים.
מוסיפים את הקציצות הדגים המטוגנות משקים אותן מלמעלה סוגרים מוסיפים עוד קצת כוסברה ומבשלים עוד כ-40-50 דקות, מגישים עם אורז לבן חם וטעים וזהו לבריאות, לא לשכוח חלה לנגב ברוטב!
אפשר לשלב דגים שאוהבים, תערובת של דניס עם לוקוס או לברק. כמובן שאפשר להכין עם סלמונים