קסטה קינדר קארדס מ-3 מרכיבים בלבד! גלידה קלילה טעימה שחובה לנסות בבית - הכמות מספיקה ל-5 קסטות (כי אין אותה בחנויות)! כל שעליכם לעשות הוא לעקוב אחר ההוראות הפשוטות להכין בבית ולתייג אותי בדף האינסטגרם שלי - מבטיח לעלות אתכם לסטורי! :) ישנו גם מתכון לקסטה בלונדי בייגלה קרמל מלוח שעשה רעש במדינה שחייב גם אותו לנסות! בכללי יש אחלה קטגוריית מתכונים לגלידות וארטיקים באתר - כנסו אליה, אשמח אם תירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים ותלחצו על הפעמון לקבלת התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש. בנתיים צפו במתכון הוידאו:
ממיסים את שוקולד הקינדר בקערה בפולסים של 30 שניות במיקרוגל מוציאים ומערבבים עד להמסה מוחלטת של השוקולד ומניחים בצד
מקציפים גביע שמנת מתוקה (קרה מהמקרר) לקצפת יציבה, לוקחים כף / 2 כפות מהקצפת ומעבירים לקערה עם שוקולד הקינדר המומס ומערבבים היטב (וכן, חשוב לעשות את זה).
אח"כ את התערובת של השוקולד מעבירים לתערובת של הקצפת שהקצפתם ומקפלים היטב, תיזהרו לא לשבור את הקצפת, תוסיפו 2 שברי ביסקוויטים קינדר קארדס לבפנים (שברו עם הידיים, אין צורך בשיטות מסובכות) ותערבבו היטב קפלו בתנועות עדינות
סדרו בתבנית אינגליש קייק ביסקוויטים של קינדר קארדס ושפכו עליהם את תערובת הקצפת והקינדר, שטחו הכל היטב וסגרו מלמעלה עם עוד ביסקוויטים של קינדר קארדס (באופן שווה כמובן), כדאי ללחוץ קצת על הביסקוויטים שידבקו לקצפת.
העבירו למקפיא ל-3 שעות מינימום / לילה, אח"כ תוציאו, תהפכו את תבנית האינגליש קייק וחלצו את "פלטת הגלידה", חתכו בזהירות ושיהיה בתיאבון
ניתן להוסיף לתערובת השמנת המתוקה חלב מרוכז כדי לקבל מרקם עשיר יותר
אם רוצים שפלטת הגלידות תשתחרר בקלות מתבנית האינגליש קייק אפשר להפוך אותה ולעטוף אותה בעזרת מגבת חמה מספר שניות, זה יעזור בחילוץ
רצוי לטבול סכין במים חמים, לנגב, ואז לחתוך את הקסטות
ניתן לשמור את הקסטות במקפיא