מתכון נפלא קליל ומפורט לקונפי עגבניות מגי בתנור, ישדרג לכם כל ארוחה או כל סנדוויץ', מתכון איטלקי טעים ומיוחד! המתכון הזה מתאים גם לעגבניות מסוגים אחרים אך עגבניות מגי הן הטעימות ביותר לדעתנו, אם אתם רוצים לדעת איך מכינים קונפי שום לחצו כאן ותהנו ממתכון פשוט וקליל! אם תרצו לקבל עדכון לטלפון הנייד כשמתכון חדש עולה לערוץ היוטיוב שלנו הירשמו כמנויים עוד היום לערוץ שלנו ביוטיוב ותהנו, צפו במתכון הוידאו עכשיו:
מחממים מים בסיר עם מלח אטלנטי / רגיל ובנתיים חורצים צורת איקס בעגבניות (לא לחרוץ עמוק מדיי) ומוציאים את החלק הקשה שלהן.
מכניסים את העגבניות לסיר לבישול קצר עד ששמים לב שהקליפה מתחילה להתנתק מהעגבניות.
לאחר שהקליפה מתחילה להתנתק תוציאו את העגבניות בזהירות, חכו קצת שיתקררו וקלפו את הקליפה של כל העגבניות.
חתכו כל עגבנייה ל-4 ותוציאו את החלק הפנימי שלה בעזרת סכין.
הניחו נייר אפייה על תבנית, שמנו עם שמן זית, הניחו גבעולי טימין טריים, הניחו את העגבניות שחתכתם בצורה מסודרת.
חתכו שום לפרוסות והניחו על כל אחת מהעגבניות פרוסת שום, לאחר שסיימתם תוסיפו קצת מלח אטלנטי לפי טעמכם האישי וגבעולי טימין בצדדים ומעל העגבניות, הכניסו לתנור (לשלב האמצעי בתנור) שחומם מראש על 200 מעלות לכ-25-30 דקות, תבדקו שזה לא נשרף.
כשמוכן תוציאו סדרו בצלחת / שתכניסו לצנצנת וכסו עם שמן זית, המתכון הזה נפלא, העגבניות האלו ישדרגו לכם כל סנדוויץ' וכל ארוחה, תהנו ואל תשכחו לעקוב אחרינו ביוטיוב וללחוץ על הפעמון :)
ניתן לעשות את אותו המתכון עם עגבניות מסוגים אחרים
אם אתם לא אוהבים טימין ומעדיפים רוזמרין אתם יכולים לשים