צ'יפס מתנפח כמו בפלאפליות של פעם תוך 5 דקות עבודה אמאלה ואבאלה יאבלולו שמבלולו כמה שזה ממכר וטעים אתם פשוט לא מבינים! קל להכנה תוכלו להכין לכם עם או ו-לילדים! לאכול עם המבורגר טוב או עם פלאפל או עם מה שרק תרצו! יש לי באתר גם מתכון לצ'יפס יפני משוגע 25 סנטימטר ועוד מתכונים מטוגנים מושחתים לאוהבי הז'אנר! עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים לפני כולם!
מחממים שמן לטיגון עמוק. בנתיים מקלפים וחותכים דק דק את תפוחי האדמה (אפשר לחתוך במנדולינה)
יוצרים בלילה סמיכה עם: ביצה L, חצי כפית מלח, חצי שקית אבקת אפייה, כף מים ומערבבים, אם מעט דליל תוסיפו קצת קמח, צריכים שהתערובת תידבק לתפוחי האדמה
טובלים את פרוסות תפוחי האדמה בבלילה הרטובה, מורידים עודפי בלילה ומכניסים לשמן עמוק וחם (לפחות 170 מעלות) לטיגון של מספר דקות ומדי פעם הופכים, ברגע שזהוב יפה ונפוח מוציאים לרשת צינון, לא לשכוח קטשופ ומיונז, בתיאבון! פרגנו בלייק אם אהבתם ותנו תגובה טובה זה תמיד כיף :) אוהב אתכם!!
אחלה דבר לנשנוש עם עוד משהו כמובן
ברור, זו תוספת