מתכון לפסטה רוזה הכי טעימה בעולם! פסטה ברוטב רוזה עשירה, מתכון לרוטב רוזה טעים סמיך כתמתם ומיוחד עם נגיעות של טימין בזיליקום ועוד דברים טובים: חמאה, פרמג'אנו רג'יאנו, שמנת מתוקה ועוד! כשמכינים מתכון כזה באהבה אין סיכוי שהוא לא יוצא טעים! את הפסטה בישלתי בסיר נפרד (לא בישול מלא כיוון שהיא ממשיכה להתבשל ברוטב), הוספתי קצת ממי הפסטה שיש בהם עמילן (כדי לקשור את הרוטב יותר טוב לפסטה) והריי לכם סיר עם פסטה ברוטב רוזה הכי טעים בעולם! אם אתם אוהבים מתכוני פסטות לחצו כאן וצפו בעוד מתכוני פסטות, אשמח אם תירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים ותלחצו על הפעמון לקבלת התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש. יש באתר עוד מתכונים איטלקיים מעולים! בנתיים צפו בסרטון וידאו (של עד 60 שניות) איך להכין את הפסטה: [embed]https://youtu.be/rVfcgADPg6w[/embed]
מורידים קליפה של 1 קילו עגבניות מגי חותכים ל-4 כל עגבניה ומעבירים לקערה גדולה ומשתמשים במיץ שנשאר על קרש החיתוך! מחממים 30-50 גרם חמאה + 3 כפות שמן זית מטגנים בצל אחד חתוך עד להזהבה אחרי מספר דקות מוסיפים 3 שיני שום כתושות
מוסיפים את העגבניות מבשלים מספר דקות על אש בינונית ואז מועכים עם מועך פירה (לא להגזים במעיכה) מוסיפים 200 גרם רסק עגבניות
מוסיפים חצי כפית אגוז מוסקט כפית צ׳ילי גרוס + כפית סוכר מלח ופלפל שחור גרוס לפי טעם ועוד קצת מים אם הכל סמיך
מוסיפים קצת טימין טרי (כפית בערך) 5-6 עלי בזיליקום טריים חתוכים חצי כוס גבינת פרמיג׳אנו רג׳יאנו מוסיפים 1 גביע שמנת מתוקה ומערבבים היטב
סוגרים מכסה מבשלים מספר דקות על אש בעוצמה נמוכה תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד לקבלת רוטב סמיך ואחיד (טועמים תיבול ואם צריך מוסיפים מלח ופלפל) מוסיפים פסטה שבושלה מראש אל דנטה * לא לבשל יותר מדי את הפסטה כיוון שהיא ממשיכה להתבשל ברוטב החם* מערבבים הכל היטב מספר דקות ומגישים
טיפ - ניתן להוסיף קצת ממי בישול הפסטה לרוטב זה יגרום לו לקשור את הפסטה יותר טוב אליו בגלל העמילן שיש במי הפסטה.