עראיס רוסטביף צ׳ילי ברביקיו ודבש בטוסטר גריל חכם של חברת נורמנדה - מתכון קל טעים ושווה לאוהבי הבשר המתוק והחרפריף - טעם ממכר עם בצל מקורמל, מתכון מיוחד ויוצא מגדר הרגיל! ארוחת צהריים בשרית מהירה מושלמת תוך 10-15 דקות עבודה בלי מאמצים מיותרים! אני יכול לספר לכם שהטוסטר גריל חכם של חברת נורמנדה הוא מוצר נפלא שתוכלו לרכוש במחיר לא יקר בכלל והוא פונקציונלי במיוחד: תוכלו להפוך את הטוסטר למצב של מעין פלנצ'ה לצלייה (ככה צליתי את הבצלים השום הצ'ילי החריף והרוסטביף), לשלוט על הטמפרטורה של כל אחד מגופי החימום העליון והתחתון בנפרד וגם לחשב זמן עם הטיימר של המכשיר - בקיצור - פצצה! גילוי נאות: תוכן פרסומי במימון חברת נורמנדה - אך אני אוהב ועושה קמפיינים שאני מאמין בהם בלבד! :) כמובן שיש באתר עוד מגוון מתכונים בשריים סופר שווים שתוכלו להכין בבית. בנתיים אשמח אם תעקבו אחריי באינסטגרם ואם תירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים.
חותכים את הבצלים הסגולים לשערות דקות ואת שיני השום לפרוסות, פותחים את הטוסטר גריל חכם של חברת נורמנדה למצב צלייה (כמו פלנצ'ה), מחממים כל צד לבערך 210 מעלות מוסיפים שמן זית מוסיפים את הבצל השום והפלפל צ'ילי אדום עם הסוכר החום ומטגנים מספר דקות
חותכים את הרוסטביף לרצועות ומוסיפים לבצל לשום ולצ'ילי האדום, מוסיפים את הדבש רוטב הברביקיו ורוטב הצ'ילי ומעט מלח פלפל וצולים על מצב פלנצ'ה מספר דקות, טועמים ומתקנים תיבול אם רוצים, לאחר מכן מוציאים לקערה, בעזרת נייר סופג מנקים בעדינות אל משטחי הטוסטר מעט (לא חייב לנקות באופן יסודי - כדי שהטעם קצת ישאר ויעבור על הפיתות) עם נייר סופג (מתנקה בקלי קלות!).
חותכים פיתות ביס קטנות ל-2 וממלאים בתערובת הרוסטביף, מדביקים היטב ואח"כ מעבירים את הטוסטר גריל חכם למצב טוסטר ומגבירים את המעלות למעלות הכי גבובות (230) מלמעלה ולמטה, צולים את הפיתות עם המילוי מהצד הפתוח ואח"כ סוגרים את הטוסטר עליהן למספר דקות עד לקבלת פסי צלייה יפים ושזופים, ברגע שמוכן לדעתכם קשטו עם עוד פלפל צ'ילי אדום ומעט בצל ירוק ותגישו עם טחינה, קטשופ ומיונז הולנדי, בתיאבון
ניתן להוסיף צ'ילי חריף יבש לחריפות נוספת
היי מאיפה הסכין הזאת שאתה משתמש איתה?
של חברת E DICK תחפש בגוגל