עוגת קרמבו טעימה שלא תרצו להפסיק לאכול בכמה דקות עבודה ואפשר גם להחליף לגרסה פרווה אם מחליפים את השמנת המתוקה בקצפת צמחית ואת החלב בחלב סויה או חלב שיבולת שועל, מדובר בעוגה סופר קלה להכנה וסופר טעימה! מתאימה לסופ"שים ומתאימה בול כמו כפפה לילדים, תכינו בהול! יש לי באתר גם מתכון לעוגת שוקולד יום הולדת פרווה טעימה וגם עוד כל מיני מתכונים לעוגות שוות וטעימות במיוחד! עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים לפני כולם!
מחממים תנור ל-170 מעלות חום עליון תחתון משמנים תבנית 26 ומרפדים בנייר אפייה.
לקערה מוסיפים את כל המצרכים שכתובים למעלה עבור תחתית העוגה: הביצים השמן הסוכר החלב הקמח הקקאו הולנדי אבקת האפייה קמצוץ המלח והשוקולד המריר הקצוץ ומערבבים היטב עד שאין גושים.
מעבירים לתבנית האפייה מיישרים ואופים בתנור כ-25 דקות עד שקיסם נכנס ויוצא עם מעט פירורים לחים, מוציאים ונותנים לזה להתקרר לגמרי.
לקערה מוסיפים את השמנת המתוקה החלב האינסטנט פודינג וניל צרפתי, מחית הוניל ואבקת הסוכר ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה. מעבירים את הקרם על גבי בסיס העוגה שהתקרר ומיישרים, מעבירים למקפיא לכשעה.
מכינים את גנאש השוקולד: ממיסים בשיטת בן מארי או בתוך קלחת 150 גרם שמנת מתוקה ו-150 גרם שוקולד מריר עד להמסה מוחלטת ושהתערובת חלקה ללא גושים ונותנים להצטנן מעט. מוציאים את העוגה מהמקפיא ויוצקים עליה את הגנאש, מיישרים הכל בעדינות מכסים ומעבירים למקרר לכ-3 שעות או לילה. בתיאבון, אהבתם? פרגנו בלייק ותגובה אוהב אתכם!
לגרסה פרווה: מחליף שמנת מתוקה בשמנת צמחית, במקום חלב - חלב סויה או שיבולת שועל, זה הכל.