עוגת גלידה קינדר ופתיבר שוקו שלא תרצו להפסיק לאכול ממנה, אפשר להכין אותה עם הילדים ואפשר סתם להתפנק עליה כקינוח לארוחת הבוקר או כקינוח לארוחת הערב, זה פשוט כל כך טעים שאני אומר לכם אתם באחריות הולכים להכין אותה שוב ושוב ושוב! אם אתם בקטע של קינדר יש לי באתר עוד מגוון מתכוני קינדר שווים במיוחד ואם אתם בקטע של גלידות כנסו לקטגוריית הגלידות באתר והכינו את הגלידה שתרצו, הכל פשוט טעים בקטע קיצוני! עקבו באינסטגרם לעוד מתכונים שווים!
מוסיפים לקערה 2 גביעי שמנת מתוקה להקצפה (שיהיה קר מהמקרר!), כוס חלב, אינסטנט פודינג וניל, תמצית וניל, 3 כפות ממרח חלב אגוזי לוז בטעם קינדר ומקציפים עד לקבלת קציפה יפה חלקה ותפוחה. קוצצים 4 אצבעות שוקולד קינדר לצ'אנקים מוסיפים ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול.
משמנים תבנית אינגליש קייק חד פעמית ומעבירים אליה שלושתרבע מכמות הקציפה ומיישרים, טובלים פתיבר שוקו בחלב ומסדרים כמו בסרטון 4 או 5 ביסקוויטים בשורה וכך הלאה עד הסוף, בסוף אפשר לשבור ולהוסיף גם. מוסיפים את יתרת הקצפת על הביסקוויטים ומיישרים. מכסים בנייר כסף ושולחים להקפאה.
בסיום ההקפאה מוציאים מחלצים מהתבנית, מחממים קצת ממרח חלב אגוזי לוז במיקרוגל בפולסים של 30 שניות ושופכים מלמעלה לאסתטיקה ולטעם. בתיאבון - מבטיח לכם שזה טעים בקטע משוגע!
אפשר לשים רק במקרר, אפשר להשתמש בביסקוויט שרוצים (אפילו לשלב קינדר קארדס), אפשר להוסיף יותר צ'אנקים של שוקולד קינדר, תהנו!