עוגת גבינה באסקית נוטלה ללא גלוטן מתכון קל טעים מהיר וסופר פשוט והטעם? כמו עוגה במסעדות גורמה! טעם נפלא עשיר ומטורף! כמובן שישנו באתר מתכון לעוגת גבינה באסקית קלאסית ללא גלוטן שתוכלו להכין בקלי קלות ואפילו אם תרצו יש באתר עוד מתכונים ללא גלוטן למי שרגיש! מדובר בעוגה נימוחה טעימה רכה וקלה להכנה שתעשה שואו על השולחן ושואו בפה! יש באתר עוד מבחר מתכונים נפלאים לעוגות גבינה יוצאות דופן בטעמן ובמרקמן! נסו להכין אחת. עקבו אחריי באינסטגרם וקבלו את התוכן לפני כולם.
מדליקים תנור על 225 מעלות חום עליון תחתון לא טורבו
לקערה מוסיפים 2 גביעי גבינת שמנת בטמפרטורת החדר (כל גביע 225 גרם!) 2 כפות סוכר וחצי כפית מחית וניל ומערבבים
מוסיפים 1 כוס ממרח שוקולד נוטלה (כוס פלסטיק, סה"כ 120 גרם) ומערבבים, מוסיפים 3 ביצים L כל פעם ביצה אחת ומערבבים, מוסיפים קמצוץ מלח
מוסיפים את מיץ הלימון והקורנפלור ומערבבים היטב, מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים לקבלת תערובת חלקה דלילה ללא גושים! (אל דאגה המרקם הזה מצויין!).
מעבירים את הבלילה לתבנית 18 מרופדת היטב בנייר אפייה ומכניסים לשלב אחד מתחת לשלב האמצעי של התנור לכ-33-35 דקות. (תנור שחומם מראש ל-225 מעלות חום עליון תחתון לא טורבו).
מוציאים את העוגה - היא תהיה רוטטת באמצע, מצננים, סוגרים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ללילה או למספר שעות טובות (לפחות 6-7). אח"כ מוציאים מהתבנית חותכים ואוכלים, בתיאבון!
לתבנית 24-26 תכפילו הכל ב-2!
למי שלא אכפת מעניין הגלוטן שיחליף את הקורנפלור לקמח
ניתן להחליף את הנוטלה לשוקולד מסוג אחר!
רצוי גבינת שמנת עם אחוזי שומן גבוהים! 25%-30% לפחות!
אהבתם? פרגנו בלייק, תנו תגובה ושתפו חבר, זו התרומה היחידה שלכם על העבודה שלי :) תודה!