סלט פסטה פסטו קר עם עגבניות שרי צנוברים בייבי מוצרלה ועוד דברים טובים, כזה שאפשר לאכול בכיף לארוחת הערב או לארוחת הבוקר שלכם ובהחלט מתאים לבראנץ' - קל ומהיר תוך 10 דקות עבודה ויש לכם סלט מרשים וטעים שלא יבייש אף מסעדה שתיקח לכם עליו ארגזים של כסף. תכינו בהול. יש לי באתר עוד מגוון רחב של סלטים מיוחדים שתוכלו להכין ולהתפנק עליהם - למשל סלט בוראטה עם עגבניות שרי צבעוניות שאפשר להכין בקלי קלות. עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים שעולים קודם.
מבשלים את הפסטה בסיר עם מים חמים מלח ומעט שמן זית עד שהיא כמעט מוכנה (שלא תהיה רכה מדיי!) מוציאים מסננים מוסיפים מעט שמן זית ומערבבים. נותנים לה להתקרר בנתיים.
לאחר שהפסטה התקררה מעבירים אותה לקערה, לאותה הקערה מוסיפים 1.5 כפיות ממרח פסטו ומערבבים היטב
מוסיפים חופן עגבניות שרי חצויות, צנוברים קלויים, 5 עלי בזיליקום טריים או יותר, בייבי מוצרלה, חופן של גבינת פרמז'ן מגורדת, מלח פלפל לימון שמן זית ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם האישי ומגישים. בתיאבון! אהבתם? פרגנו בלייק.
ניתן להוסיף זיתי קלמטה אם רוצים, מלח פלפל לימון וגבינת פרמז'ן לפי טעמכם האישי.