מתכון ל סלט משוואיה / סלט משוויה לשבת המלכה - תקראו לו איך שאתם רוצים, הסלט הזה לא יבייש את מבחר הסלטים לשבת שעל השולחן ואפילו אתם תתמכרו ותכינו אותו כל שבוע! סלט חריף טעים בועט מתקתק קצת בזכות הבצלים המקורמלים, בקיצור שווה מאוד לנסות ולהכין - ירקות צלויים על האש ואפשר גם לצלות את הירקות על הגז או על מנגל! אם תרצו לצפות במתכונים לפני כולם עקבו אחריי באינסטגרם ותוכלו לצפות במתכונים שאני מעלה מדי יום וכמובן אם אין לכם אינסטגרם הירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים ולחצו על הפעמון כדי לקבל התראה ברגע שעולה מתכון חדש (אפשר גם להירשם אם יש לכם אינסטגרם - זה בסדר.. חחח).
חותכים את הירקות גס
מעבירים לקערה עם נייר אפייה מוסיפים מספר שיני שום עם הקליפה אופים בתנור על 250 מעלות טורבו לכ-35-40 דקות / עד שמשחיר מכבים תנור ומשאירים את התבנית בפנים עוד 10-15 דקות אח״כ מוציאים ומחכים שיתקררו, שומרים את המיץ בצד ומקלפים קליפות מהירקות
קוצצים ומשאירים קצת חתיכות גסות מתבלים מלח פלפל שמן זית לפי טעם מערבבים ובתיאבון
אתם יכולים לחתוך את הסלט יותר דק אם אתם אוהבים ואפילו ממש לטחון ולהפוך למעין ממרח אבל אז זה מאבד קצת את הקטע שלו.
ניתן לצלות את הירקות על הגז / על מנגל - על מנגל הכי טעים! לדעתי