סלט גבינת מאנורי מעוצב עם הגבינה הצלויה של גד הוא סלט שלא תוכלו לסרב לו! הוא יפה וטעים להפליא וגם אל תוותרו על התאנים שיתנו אקסטרה טעם! טעים מיוחד שווה, כל הטעמים יתפוצצו לכם בפה גם אם הם נראים לכם מנוגדים! כן - הקונטרסט של המתוק עם המלוח והזיתים יתן לכם אחלה ביס, רק אל תשכחו לארגן לחם טוב וטרי. יש לי באתר גם מתכון לסלט גבינת בוראטה צבעוני ומושקע ובכללי עוד מגוון מתכונים לסלטים שיעשו לכם שמח בפה. עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים לפני כולם.
חותכים את כל הירקות כמו שחתכתי בסרטון ומניחים בצד. אם יש ירק שפחות אוהבים אפשר לוותר עליו אבל על התאנים אני ממליץ שלא לוותר!
בקערה קטנה מערבבים משקה צזיקי של גד עם יוגורט יווני של גד עד למרקם הרצוי ומניחים בצד.
מרכיבים את הסלט: מניחים על צלחת גדולה את הצזיקי והיוגורט ומשטחים יפה, מוסיפים את החסה החתוכה ואת שאר הירקות כך שמשאירים מקום לגבינת מאנורי של גד באמצע.
צורבים על מחבת פסים את גבינת מאנורי עד לקבלת פסים יפים ומניחים באמצע צלחת הסלט, מוסיפים אגוזי מלך זיתי קלמטה ענפי טימין שמן זית מלח פלפל ומסדרים יפה איך שרוצים עם העגבניות הבצל בסגול הבצל הירוק השומר וכו', אהבתם? פרגנו בלייק! בתיאבון!
אם לא אוהבים ירק כלשהו אפשר לוותר עליו, אפשר לצלות את גבינת המאנורי בטוסטר פסים.