פודיק - Foodik

מתכון לפוטטוס מטוגן כמו של מקדונלדס

דרגו את המתכון: 
36 אהבו
17161 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
מתכון לפוטטוס מטוגן כמו של מקדונלדס
מנות
3
קושי:
בינוני
זמן הכנה
שעתיים ו-30 דקות
זמן בישול
15 דקות
זמן כולל
שעתיים ו-45 דקות

לרשותכם מתכון מפורט כיצד להכין פוטטוס בול כמו של מקדונלדס! שווה להכין בבית, קל מאוד! אם אתם רוצים לשלב עם הפוטטוס נאגטס של מקדונלדס הריי לכם מתכון נפלא וקל שאפשר להכין בבית בקלי קלות! כדי לקבל עדכונים על מתכונים חדשים שאנחנו מעלים ליוטיוב לחצו כאן והירשמו כמנויים עוד היום!

שיטת בישול:   טיגון, בישול בסיר
כשרות:   פרווה
16 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • לתערובת הרטובה
6 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • חותכים את תפוחי האדמה לצורת סירות ומכניסים לקערה עם מים ו-2 כפיות מלח גדושות לחצי שעה-שעה.

  • אחרי כשעה מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם מים חמים מספר דקות (כ-5-7 דקות בלבד!). מוציאים ובודקים שמזלג ננעץ והם רכים (לא רכים מדיי!).

  • לקערה נפרדת מוסיפים את תערובת התבלינים שכתבתי למעלה: תערובת עשבי התיבול, הפפריקה האדומה המתוקה, המלח, הכורכום, הגארם מסאלה, הכמון, אבקת השום, הצ'ילי הגרוס ואבקת הבצל ומערבבים היטב.

  • לקערה נפרדת מוסיפים כוס ורבע קמח, כוס ורבע קורנפלור, כף שמן זית, כף מתערובת התבלינים שיצרנו מקודם, מערבבים היטב ומוסיפים כ-2 כוסות מים פושרים, מערבבים עד לקבלת בלילה חלקה ולא דלילה מדיי!

  • טובלים את תפוחי האדמה בבלילה ומניחים על תבנית עם נייר אפייה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא לכ-שעה.

  • לקראת סיום השעה במקפיא מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר, מחכים שיתחמם, ברגע שהגיע לכ-170 מעלות מוציאים מהמקפיא את תפוחי האדמה ומטגנים בנגלות (כדי שהשמן לא יתקרר מהר!), מוציאים לרשת צינון ואח"כ מעבירים לקערה עם תערובת התבלינים ומצפים היטב. בתיאבון!

הערות
  • ניתן להגיש כתוספת לכל ארוחה, מי שרוצה את פוטטוס חריפים יותר יוכל להוסיף לבלילה כפית פלפל שאטה אדום גרוס ולתערובת התבלינים 2 כפיות פלפל שאטה אדום גרוס, תהנו :)

6 תגובות על: מתכון לפוטטוס מטוגן כמו של מקדונלדס
כתיבת תגובה
גלית
גלית
30 באוגוסט 2024 בשעה 4:4

נשמע מעולה. האם אפשר בתנור ב 200 מעלות או חובה רק בטיגון?

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
1 בספטמבר 2024 בשעה 12:37

אפשר בתנור אבל הבלילה תנזל לך. זה צריך לקבל מכת חום חזקה.

הגב
אפרת
אפרת
29 ביולי 2024 בשעה 12:55

יצא טעים נורא תודה ...

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
29 ביולי 2024 בשעה 15:8

כיף גדול תהנו

הגב
אלקנה כחלון
אלקנה כחלון
22 בדצמבר 2023 בשעה 8:50

חסר לי אבקת בצל אבקת שום אני לא יודע מה זה יש בתערובת עשבי תיבול וגם אין לי גארם מסאלה אני עדיין יוכל לעשות את זה ? ויש מצב שתגיד מה יש בתערובת עשבי תיבול?

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
26 בדצמבר 2023 בשעה 11:42

אפשר הכל נשמה, אבל בסוף בטעם זה אולי יפגע קצת פחות. תערובת עשבי תיבול זה כוסברה פטרוזיליה יבשה ועוד משהו תבדוק בחנות תבלינים תבקש תערובת מוכנה.

הגב
אלקנה כחלון
אלקנה כחלון
18 בדצמבר 2023 בשעה 21:3

חסר לי אבקת בצל אבקת שום אני לא יודע מה זה יש בתערובת עשבי תיבול וגם אין לי גארם מסאלה אני עדיין יוכל לעשות את זה ? ויש מצב שתגיד מה יש בתערובת עשבי תיבול?

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
19 בדצמבר 2023 בשעה 13:5

אפשר נשמה בסוף הכל משנה קצת בטעם... תערובת עשבי תיבול אפשר במקום לשים פטרוזיליה יבשה וכוסברה יבשה זה יעשה את העבודה.

הגב
ציפי
ציפי
23 במאי 2023 בשעה 18:56

האם אפשר להכין הכל מראש ולהוציא מהקפאה לטיגון לאחר יממה ולא שעה?

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
24 במאי 2023 בשעה 14:24

אפשרי בהחלט.

הגב
רוני
רוני
4 בנובמבר 2021 בשעה 4:38
מטגנים את הפוטטוס כשהם קפואים?
הגב
פודיק
פודיק
4 בנובמבר 2021 בשעה 11:33
אכן כן
הגב
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il