איך להכין ממרח שוקולד דובאי בבית בקלי קלות, יכול לשמש כמילוי לעוגיות אמסטרדם למשל או יכול לשמש לעוגת ביסקוויטים דובאי או לכל דבר שתרצו, קל להכין אותו ויש חלופה למי שאין קרם פיסטוק בהישג יד. מתכון מעולה קליל ואפשר גם להקפיא כמובן במקפיא ולהפשיר במידת הצורך. בקיצור - שווה! לעוד מתכונים כנסו לאינסטגרם שלי וצפו לפני כולם!
מפשירים את שיערות הקדאיף וקוצצים דק. מחממים 50 גרם חמאה במחבת גדולה ומטגנים את שיערות הקדאיף עד להזהבה יפה ומוציאים החוצה שיתקררו.
מעבירים את שיערות הקדאיף שהתקררו לקערה ומוסיפים כמות נכבדת של קרם פיסטוק מוכן (מתוק), מעט חלב, שמנת מתוקה, כפית טחינה גולמית.
מכניסים למיקרוגל לחימום בפולסים של 30 שניות ומערבבים עד למרקם נוזלי. ניתן למרוח על עוגות ולהשתמש לכל קינוח.
אם אין לכם קרם פיסטוק מוכן - לאותה קערה תשברו 2 חפיסות שוקולד לבן איכותי, תוסיפו כף מחית פיסטוק ותוסיפו את שאר המצרכים, תמיסו גם במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד שיתקבל רוטב נוזלי אבל לא נוזלי מדיי.
יצא דליל מדיי? תוסיפו עוד קרם פיסטוק או שוקולד לבן. יצא סמיך מדיי? תוסיפו עוד קצת שמנת מתוקה או חלב. תהנו!