לחמניות עננים ללא גלוטן 3 מצרכים שאפשר להכין בקלי קלות! מתאים לאנשים שנמצאים בתזונה קטוגנית או לכאלה שמחפשים מקור לחלבון במהירות. יש באתר עוד מגוון מתכונים ללא גלוטן וכמובן שיש באתר גם מתכון ללחם קוטג' חלבון מ 2 מצרכים שאפשר להכין במהירות ובקלות! שימו לב שיש גם עוד מגוון מתכונים של 3 מרכיבים בלבד שתוכלו להכין לעצמכם או ועם הילדים שלכם. עקבו אחריי באינסטגרם וצפו בעוד מתכונים.
מדליקים תנור על 150 מעלות חום עליון תחתון לא טורבו ובנתיים שוברים ביצים ומפרידים חלמונים וחלבונים.
לקערת החלבונים מוסיפים שליש כפית אבקת טרטר (עוזרת לקצף להתייצב יותר) ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה!
לקערת החלמונים (הצהוב) מוסיפים 3 כפות גבינת שמנת 5% או יותר ומערבבים היטב עד שאין גושים!
מוסיפים כל פעם חצי מתערובת החלבונים המוקצפים לקערת החלמונים וגבינת השמנת ומערבבים בתנועות קיפול עדינות עד שמסיימים עם כל החלבונים המוקצפים ועד שיש תערובת תפוחה אחידה.
מעבירים לתבנית מהתערובת כמו שעשיתי בסרטון, נסו שלא יהיו דבוקים אחד לשני יותר מדיי.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 150 מעלות חום עליון תחתון לא טורבו לכ-30-40 דקות או עד שמזהיב. מוציאים מחכים שיתקרר ואוכלים, אפשר למרוח גבינה ביצה ולאכול אחלה ארוחת בוקר קלילה כיפית ומלאה בחלבון! אהבתם? תנו לייק ופרגנו בתגובה למטה.
ניתן להשתמש בגבינת שמנת שמנה יותר.