לחמניות גבינה עם פטריות ובצל - לחמניות גבינה אישיות ממכרות וסופר טעימות תוך 10 דקות עבודה בלי סיבוכים מיותרים! ארוחת ערב חלבית מושלמת שתסגור לכם את הפינה, תנסו וספרו לי בתגובה למטה או בעמוד האינסטגרם שלי איך יצא לכם! אם בא לכם כמובן יש באתר עוד מתכונים חלביים ומנות ראשונות קרות שיוכלו להשלים לכם את הארוחה :)
מחממים תנור ל-180 מעלות!
חותכים בצל לבן ופטריות שמפיניון לקוביות ומטגנים עם שמן זית בסיר עם חצי כפית מלח עד להזהבה ואח"כ מוציאים לקערה
לקערה גדולה מוסיפים 4 ביצים L, את הקוטג והגבינות המגורדות, את הקמח התופח את הפטריות והבצל המטוגנים המלח והפלפל ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה ללא גושי קמח כלשהם (ערבבו טוב מלמטה)
מעבירים מהתערובת לתבנית סיליקון משומנת עד לבערך שלושתרבע גובה התבנית (הלחמניות יתפחו למעלה) ומכניסים בנגלות לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-25-30 דקות או עד להזהבה מוציאים מצננים מעט ואוכלים! (נשמרות במקרר עד מספר ימים בקופסה!) בתיאבון
אם התבנית שלכם קטנה יותר משלי יש מצב שהלחמניות יזהיבו גם אחרי 20 דקות לכן כדאי לבדוק שהן אכן זהובות מספיק ולהוציא
ניתן להעביר לקאפקייקס אישיים חד פעמיים