פודיק - Foodik

לאפה טחינה במחבת ללא גלוטן

דרגו את המתכון: 
30 אהבו
9245 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
לאפה טחינה במחבת ללא גלוטן
מנות
1
קושי:
קל
זמן הכנה
5 דקות
זמן בישול
5 דקות
זמן כולל
10 דקות

לאפה טחינה במחבת ללא גלוטן - מקור לחלבון - רעיון לארוחת בוקר ללא גלוטן עם אחלה נתונים למתאמנים בחדר כושר ולמי שמחפש לשמור על תזונה או אורח חיים בריא, תוכלו לשים כל שתחפצו בלאפה ולגלגל אותה - אני מבטיח לכם שזה טעים בקטע אחר! משהו מטורף! אני מרחתי גבינת שמנת 5% שומן, הוספתי סלמון מעושן, ביצה קשה, עירית מלח פלפל עגבנייה וחסה אייסברג והטעם? גן עדן! כמובן על עיקרון די דומה ישנו באתר מתכון לפיתה טחינה המעולה שהצליחה במיוחד! יש באתר עוד מתכונים נפלאים ללא גלוטן שתוכלו להכין במידה ואתם רגישים לגלוטן. אשמח אם תעקבו אחריי באינסטגרם ואם תרצו תירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים ולחצו על הפעמון.

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   בישול מהיר במחבת
כשרות:   פרווה
13 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • מצרכים ללאפה אחת עם תוספות
  • המלצה להרכבת הסנדוויץ'
2 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • מערבבים את מרכיבי התערובת ללאפה טחינה (הביצים אבקת האפייה המים הטחינה והמלח) לתערובת אחידה משמנים מחבת ומטגנים בעוצמה נמוכה בינונית לא שורפים ולא מייבשים כדי שתוכלו לקפל!

  • מורחים בגבינת שמנת ומוסיפים את הסלמון המעושן ושאר הדברים (לא לפוצץ מדיי) מגלגלים ואוכלים

8 תגובות על: לאפה טחינה במחבת ללא גלוטן
כתיבת תגובה
אלינור
אלינור
28 בנובמבר 2024 בשעה 20:29

גם טעים וגם משביע, הרגשתי שאכלתי לאפה שווארמה 😜

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
30 בנובמבר 2024 בשעה 23:57

נשמע טוב!

הגב
בת שבע
בת שבע
6 בנובמבר 2024 בשעה 10:30

וואו! זו המילה. לא האמנתי שיצא טוב וטעים.. ויצא פשוט פיצוץץץ. טעים וקל להכנה

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
6 בנובמבר 2024 בשעה 13:23

איזה כיף

הגב
אנייי
אנייי
10 ביוני 2024 בשעה 2:7

מתכון פיצוץץץץ הכנתי היה טעים אששש וגם משביע😌😌😌 תודה!!

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
10 ביוני 2024 בשעה 14:36

כיף גדול תהני!

הגב
שרה
שרה
21 ביולי 2024 בשעה 17:39

היי אם אני שמה ביצים m לשים 3 במקום 2L?

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
21 ביולי 2024 בשעה 18:6

אפשרי!

הגב
יעל
יעל
8 במאי 2024 בשעה 18:7

אחלה מתכון יצא לי ממש טעים ובקושי טועמים טחינה

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
8 במאי 2024 בשעה 18:12

כיף לשמוע :]

הגב
עמית
עמית
16 בנובמבר 2023 בשעה 0:7

בין המתכונים המעצבנים שיצא לי להכין, בלתי ניתן להפיכה

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
16 בנובמבר 2023 בשעה 15:15

צריך לשמן את המחבת כמו שצריך ולחכות שיהיה מוכן..

הגב
שירה
שירה
4 בספטמבר 2023 בשעה 11:23

עדין לא טעמתי נראה אחלה!!!!!! רציתי רק לשאול איך אפשר להפוך את זה בצורה בטוחה..

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
4 בספטמבר 2023 בשעה 13:31

תודה, עם כף סיליקון רחבה לאט ובזהירות חח.. צריך לשמן טוב רק עם תרסיס שמן את המחבת שלא ידבק...

הגב
אריאל
אריאל
21 בינואר 2023 בשעה 22:22

כמה קלוריות יוצא כל הלאפה?

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
22 בינואר 2023 בשעה 3:48

בלי המילוי?

הגב
אריאל
אריאל
25 בינואר 2023 בשעה 22:47

עם כל התוספות

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
26 בינואר 2023 בשעה 3:19

תלוי כמה שמים, צריך לחשב

הגב
אריאל
אריאל
27 בינואר 2023 בשעה 16:43

אז בלי התוספות?

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
28 בינואר 2023 בשעה 17:44

יש לך בלאפה הזאת משו' כמו 400 קלוריות

וכ-24 גרם חלבון, שזה אחלה לדעתי, אם אתה מוסיף עוד ביצה אתה מקבל עוד 8.5 גרם חלבון ואם תוסיף טונה וכו' תקבל עוד חלבון. אחלה ארוחת בוקר/ערב.

הגב
עדי יצחקי
עדי יצחקי
6 בדצמבר 2022 בשעה 19:40

אחלה מתכון

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
7 בדצמבר 2022 בשעה 4:4

תודה ענקית.

הגב
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il