פודיק - Foodik

כרוב ממולא בסגנון דרוזי

דרגו את המתכון: 
1 אהבו
93 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
כרוב ממולא בסגנון דרוזי
מנות
5
קושי:
בינוני
זמן הכנה
שעה
זמן בישול
שעה ו-15 דקות
זמן כולל
שעתיים ו-15 דקות

אוהבים כרוב ממולא? מלפוף? מה זה משנה איך קוראים לו, אבל אתם בטוח מכירים את הדוכנים האלו של הדרוזים עם הממולאים הטעימים שלהם, כאלה שאפשר לאכול כמו סוכריות אחד אחרי השני, אז יש לי פה מתכון מדוייק ועם סוד לכרוב ממולא שיצא לכם בדיוק כמו בדוכנים ההם ואפילו יותר טעים! תנסו להכין ותיווכחו לראות שיצאו לכם ממולאים נדירים, עקבו אחר ההוראות ואל תפספסו כלום. יש באתר עוד מתכוני ממולאים נפלאים ושווים וגם כמובן מתכון לעלי גפן ברמה הכי גבוהה שיש. עקבו באינסטגרם לעוד מתכונים.

שיטת בישול:   תנור, בישול בסיר
כשרות:   פרווה
25 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • מצרכים לסיר סוטאז’ רחב:
  • לרוטב בסיר:
4 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • מעבירים לקערה 2 כוסות אורז עגול שטוף ומסונן, מוסיפים כפית תבלין אורז (יש בו את כל הטעמים הדרוזים) כפית מלח חצי כפית פלפל שחור גרוס, 1 כפית דבש גדושה, מגרדים גרידת לימון וסוחטים לימון שלם, כותשים 3 שיני שום, מוסיפים צרור פטרוזיליה קצוצה, קוצצים 6 עלי נענע, מגרדים עגבניית מגי ובצל לבן, מוסיפים כף רכז רימונים, כפית אבקת מרק שמן זית ומערבבים, טועמים ואם צריך מתקנים לפי טעמכם האישי.

  • שתי שיטות להפרדת עלי הכרוב, חותכים את הדפנות מפרידים את העלים ומבשלים אותם מספר דקות במים חמים עד שמתרככים או ש-מעבירים לקערה מכסים בניילון נצמד (אל חשש!) ומכניסים למיקרו ל-5 דקות, מוציאים בזהירות וכל פעם שולפים עלה עלה עד שמגיעים לחלק קשה ושוב ומכניסים לעוד 5 דקות. שמים כמות יפה בכל עלה ומגלגלים כמו בסרטון, משמאל לימין ומימין לשמאל ומהאמצע פנימה בזהירות. (אם יש עורקים קשים אפשר לדפוק עליהם עם פטיש שניצל).

  • לרוטב לסיר מוסיפים לקערה (זו שנשארו בה מנוזלי האורז) 2 כוסות מים חמים, פלפל שחור, אבקת מרק, לימון, רכז רימונים מלח וכפית סוכר חום מערבבים היטב ושופכים.

  • מסדרים את הממולאים בסיר רחב עם שמן זית, שופכים את הרוטב בעדינות ומניחים צלחת מלמעלה, מכסים ומבשלים כשעה-שעה ו-20 דקות. אח”כ אפשר לזלף שמן זית ולהשחים בתנור על 250 מעלות טורבו עד לקבלת השחמה יפה מלמעלה ומוציאים. בתיאבון!

0 תגובות על: כרוב ממולא בסגנון דרוזי
כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
תגיות:
# אוכל ליום שישי # אירוח בופה טבעוני # תוספות לשבת # אוכל לשבת # ארוחת שישי # שישי בצהריים # פרווה # אוכל לאורחים # אבקת מרק עוף # מרק עוף # פלפל שחור גרוס # מסעדות # עמית ועדות # אוכל לקידוש # אורז עגול # אוכל לאירוח # אוכל לאירועים # אירוח בופה # ממולאים # ארוחות טבעוניות # תוספות טבעוניות # אוכל לאירועים משפחתיים # תוספות לארוחת # ארוחת צהריים לשישי # רעיון לארוחת צהריים # מנות לאירוח # אוכל ליום שבת # שבת # אוכל לפסח # רעיון לארוחת צהריים בריאה # ערב חג # שישי # אורז # אורז ליום שישי # אורז לשישי # מנה עיקרית # ארוחות לקידוש # חורף # תוספות # תוספות טעימות # רעיון לתוספת לארוחת צהריים # תוספת לארוחת צהריים # תוספות לארוחות צהריים # תוספות לארוחת צהריים # ארוחות צהריים טבעוניות # רעיון לארוחת צהריים טבעונית # ארוחת צהריים טבעונית # אוכל לשישי # ארוחה לשישי # ארוחה חגיגית לשישי # אוכל לסוף שבוע # קידוש # שום כתוש # מנה עיקרית לצהריים # אבקת מרק # מנות עיקריות לחגים # מנה עיקרית לחג # כרוב # כרוב לבן # ארוחת צהריים פרווה מהירה # ארוחות צהריים פרווה # ארוחות ערב פרווה # תוספות לארוחת ערב # תוספת למנה עיקרית # תוספות צמחוניות # אוכל מנחם # תוספת לארוחה # מנה עיקרית פרווה # מנות עיקריות פרווה # שבת בצהריים # תוספות לארוחה # רעיון לארוחת צהריים פרווה # ארוחת צהריים פרווה # אירוח בופה פרווה # ארוחת צהריים צמחונית # ארוחת צהריים כשרה לפסח # ארוחת צהריים בשרית לפסח # כרוב בתנור # יאבלולו שמבלולו # שבת חתן # ארוחה צמחונית לשבת # מנות עיקריות לראש השנה # תבלין אורז וממולאים # רכז רימונים # מתכוני עדות מסורתיים # מתכוני עדות אותנטיים # מאכלי עדות # עגבניות # שום # פטרוזיליה # לימון # בצל לבן # עגבניות מגי # אוכל טבעוני # מאכלים טבעוניים # סוכר חום # גרידת לימון # מנות עיקריות # צמחוני # טבעוני # צמחונות # נענע # מיץ לימון # תוספות לארוחות # דבש # מאכלים לראש השנה # עגבניה # אוכל צמחוני # אוכל פרווה # פסח # פלפל שחור

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il