טירמיסו ללא ביצים תוך 10 דקות עבודה בלי להתאמץ יותר מדיי יצא לכם קינוח מושלם לשבועות א לסוף השבוע, אתם חייבים לנסות להכין אותו. ואם אתם בקטע של קינוחים ללא גלוטן אז יש לי באתר מתכון לעוגת גבינה טירמיסו ללא גלוטן שהיא סופר טעימה! וגם מתכון לטירמיסו קינדר בואנו משוגע לגמרי! תנסו להכין... עקבו אחריי באינסטגרם לעוד מתכונים שווים.
לקערה רחבה שופכים 2 כוסות קפה + את הליקר קפה והאייריש קרים מערבבים ונותנים לזה להתקרר (אפשר גם אספרסו או קפה שאוהבים - מגורען או לא זה תלוי בכם).
לקערה נפרדת מוסיפים 2 גביעי שמנת מתוקה להקצפה מתחילים להקציף ומוסיפים 1 כוס סוכר (כוס פלסטיק לשתייה קלה) בנפח 180 מ"ל, מוסיפים 1 כף מחית וניל או טיפה יותר ומקציפים, כשמתקבלת קצפת מוסיפים 2 גביעי מסקרפונה (כל אחד 250 סה"כ 500 גרם) ומקציפים הכל עד לקבלת תערובת חלקה אחידה ותפוחה.
טובלים את הבישקוטים בקערת הקפה הליקר והאייריש קרים מנערים ומסדרים על גבי התבנית בונים את ה"קומה התחתונה", מוסיפים חצי מתערובת הגבינות ומיישרים. מוסיפים עוד קומה של בישקוטים טבולים בקפה ומוסיפים את שארית תערובת הגבינות ומיישרים.
מפזרים קקאו מכסים ומכניסים למקרר למספר שעות או לילה. לפני ההגשה אפשר לפזר שוב פעם קקאו. בתיאבון!
רצוי לפזר קקאו שוב אחרי היציאה מהמקרר