טורטיות עדשים שחורות מ-2 מרכיבים בלבד ללא גלוטן תוך 5 דקות עבודה! ארוחת בוקר קלה עם מקור לחלבון מושלם למי שבחיטוב או למתאמנים בחדר כושר, שווה במיוחד לנסות להכין בבית ולשים את המילוי שאתם רוצים: גבינה רזה, טונה, ביצים, אגב - הלאפות טבעוניות לגמרי! אפשר לשחק עם המרקם של התערובת ולהכין על מחבת טובה. עקבו אחריי באינסטגרם כדי לקבל את המתכונים לפני כולם.
משרים את העדשים לילה במים
טוחנים את העדשים עם המים בבלנדר חזק עד לקבלת תערובת כמעט חלקה
מרססים תרסיס שמן זית במחבת ברגע שחם יוצקים על המחבת (עם כף משטחים בעדינות) מחכים שממש יתייבש מלמעלה (אם יהיה רטוב יקרע לכם!) והופכים, מרכיבים סנדוויץ׳ ונהנים מטורטיות / לאפות חלבון קטלניות ללא גלוטן! תהנו ואם אהבתם פרגני בלייק ותגובה❤️
אפשר להשתמש בעדשים מסוג אחר ולתבל עם קצת אבקת שום וכמון אם רוצים. רצוי להמליח מעט את התערובת לפני שיוצקים למחבת.
בתור מי שמפרסמת מתכונים דיאטטיים כדאי לפרסם ערכים תזונתיים כולל קלוריות לכל מתכון
אפרסם
מעולה ממש תודה
בתכלס יש ב-100 גרם עדשים שחורות 23.4 גרם חלבון, ז"א מכפילים ב-3 וזה יוצא 70.2.
מחלקים בכמות הטורטיות וזו כמות החלבון שיש בכל טורטיה. כנ"ל לגבי השומן וכל שאר הפרמטרים.