איך אתם עם חצילים? אוהבים? נכון שכולם מכינים חצילים מטוגנים לשבת ואוכלים? אז זהו שהפעם הבאתי לכם הברקה מעניינת! טבעות חציל קריספיות מטוגנות + מיני חצילים מטוגנים! ואיך עושים את זה? כמו שעושים את החצילים הרגילים אך חורצים במרכז פרוסות החציל בעזרת כוס את החציל ויוצרים טבעת, במרכז החציל משתמשים למיני חצילים מטוגנים ואז בום אתם מקבלים מתכון מהפנט וייחודי! אם אתם רוצים לשלב את זה עם שניצל אז יש לי מגוון מתכוני שניצלים מנצחים בכל מיני טעמים וגם השניצל הקלאסי כמובן עם טיפים איך לשמור עליו קריספי מקסימום! יש לי באתר גם מגוון מתכוני סלטים לשבת המלכה וכמובן כמובן עוד מגוון רחב של מתכונים מטוגנים לכל אלה שמרשים לעצמם מדי פעם לחטוא. אגב יש לי באתר גם מתכון לטבעות בצל בציפוי ביסלי בצל שאתם חייבים לנסות ובהקדם האפשרי! עקבו אחריי באינסטגרם וקבלו את המתכונים לפני כולם!
חותכים את החצילים לפרוסות בעובי של כ-2 סנטימטר, ממליחים כל אחד מ-2 הצדדים ונותנים להם לשבת כשעה עד שהם מגירים נוזלים.
שוטפים את החצילים במים ובעזרת מגבת או נייר סופג מייבשים אותם היטב. בעזרת כוס או צ'ייסר רחב חורצים באמצע את פרוסות החצילים כמו בסרטון ומנתקים את החלק המרכזי עד לקבלת טבעות. את החלק המרכזי שומרים בצד (זה יהיה המיני חציל מטוגן).
לצלחת רחבה מוסיפים את פירורי הלחם המלח והשומשום ומערבבים. בקערה נפרדת אחרת מערבבים 2 ביצים XL עם כף קטשופ, חרדל מיונז ומעט מלח היטב עד לקבלת בלילה אחידה.
טובלים את טבעות החציל את והמיני חצילים בבלילת הביצים היטב ואח"כ מצפים בפירורי הלחם, ניתן לחזור על הפעולה ולצפות ציפוי כפול (עשיתי את זה בחלק מטבעות החציל).
מטגנים בשמן עמוק וחם כ-170 מעלות לפחות ואחרי שהטבעות מזהיבות יפה מוציאים לרשת צינון! ממליחים מעט ואוכלים. בתיאבון! אהבתם? פרגנו בלייק זה חינם ויעזור המון! שתפו אם אהבתם ותגיבו למטה. אוהב אתכם!
אפשר להוריד את הקליפה ומי שרוצה יכול לצפות ציפוי כפול. אפשר לוותר על השומשום ואפשר שלא. אפשר לתבל את פירורי הלחם בעשבי תיבול. תהנו
יצא פשוט מושלם! אנחנו משפחה נורא בררנית ופשוט כולם אהבו משהו הזוייייייייייי!!!!!!! תודה רבה!
איזה כיף לשמוע! תהנו!