טבעות בצל פרימיום בציפוי ביסלי בצל בציפוי כפול - קריספי וטעים בטירוף! מתכון מקורי שלא ראיתם באף מקום, לכל אוהבי המתכונים הקריספיים זה המתכון המושלם בשבילכם! טבעות בצל פרווה קריספיות מיוחדות בטעם בצלי במיוחד! יבואו לכם כמו כפפה עם כל ארוחה ובמיוחד עם ארוחה מושחתת כמו למשל עם פילה עוף קריספי כמו של KFC שמתכון שלו נמצא אצלי באתר. עקבו אחריי באינסטגרם כדי לקבל את המתכונים לפני כולם וכמובן שאשמח אם תירשמו לערוץ היוטיוב שלי כדי לקבל עדכון לטלפון כשעולה מתכון חדש. צפו במתכון הוידאו:
מייצרים את תערובת הציפוי: גורסים שקית ביסלי בצל גדולה ומוסיפים את התיבול שכתבתי למעלה אפשר לטעום ולראות שהתיבול מתאים לכם
מייצרים את הבלילה הרטובה - מוסיפים את הקמח, הקורנפלור, אבקת האפייה וכל שאר המצרכים, מערבבים את החומרים היבשים ואח"כ מוסיפים בהדרגה את מי הסודה עד לקבלת בלילה חלקה כמו טחינה גולמית! (שלא יהיה דליל!)
חותכים 2 בצלים גדולים לפרוסות ומפרידים בעדינות לטבעות בצל (לא דקות מדיי), מייצרים ציפוי כפול: טובלים בבלילה הרטובה ואח"כ ביבשה ומצפים היטב, אח"כ מחזירים לבלילה הרטובה וטובלים שוב בבלילה היבשה עד לקבלת ציפוי כפול עבה מטורף!
מטגנים בשמן עמוק וחם (170 מעלות) עד להזהבה (מוכן ממש מהר שימו עין!) ומוציאים, בתיאבון... לא לשכוח קטשופ ומיונז הא
ניתן להחליף את מי הסודה במים
שהבלילה הרטובה לא תהיה לכם דלילה מדיי!
ניתן לוותר על שבבי הבצל
לא יודעת, לא הסתדר לי יצא מוזר נראה לי שהשבבי בצל בציפוי היבש עשו מרירות.
תנסי בלי השבבים.