פודיק - Foodik

גולאש הונגרי בבירה

דרגו את המתכון: 
9 אהבו
2964 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
גולאש הונגרי בבירה
מנות
6
קושי:
בינוני
זמן הכנה
20 דקות
זמן בישול
3 שעות ו-10 דקות
זמן כולל
3 שעות ו-30 דקות

אם אתם אוהבים תבשילים בשריים שמתבשלים בבישול ארוך ושהבשר אח"כ רך ונימוח - זהו המתכון המתאים לכם! גולאש הונגרי בבירה סופר טעים עם עלי דפנה, גזר, בצל סגול, תפוחי אדמה, גמבה אדומה ועוד דברים טובים, תיבול פשוט ולא גס מדיי, לאכול עם אורז לבן בסמטי או רגיל ולהנות ממנה מנחמת שמתאימה לחורף (בתכלס אפשר גם לאכול אותה בקיץ פשוט סתם יהיה לכם חם) :) אני אישית ממש אהבתי אותה ואני ממליץ להכין אותה! אשמח אם תירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים ותלחצו על הפעמון לקבלת התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש. יתרה מכך תוכלו לצפות בעוד מתכונים בשריים באתר שלי להכין ולספר לי איך יצא לכם. צפו במתכון הוידאו עכשיו:

שיטת בישול:   בישול בסיר
כשרות:   בשרי
13 / 0 מרכיבים
מרכיבים
5 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • קולפים את הגזר ותפוחי האדמה, חותכים לקוביות לגודל בינוני (לא קטנות מדיי ולא גדולות מדיי), חותכים גם 2 בצלים לבנים + גמבה אדומה לחתיכות בגודל בינוני ושומרים הכל בקערה בצד.

  • חותכים פילה מדומה לקוביות בגודל בינוני ושומרים בצד.

  • לסיר מוסיפים 2-3 כפות שמן זית מחממים (עוצמת חימום בינונית) ומוסיפים את קוביות הפילה המדומה לצריבה קלה, לאחר מכן תוסיפו את הירקות החתוכים לבפנים.

  • שפכו את הבירה לסיר, תוסיפו את עלי הדפנה הפלפל האנגלי והתיבול (הפפריקה המלח הפלפל) ותוסיפו מים חמים עד לכיסוי, ערבבו הכל היטב וסגרו את מכסה הסיר, הביאו לרתיחה למשך כ-5 דקות ואח"כ הנמיכו את עוצמת האש לעוצמה בינונית-חלשה (לא חלשה מדיי) ובשלו כ-3-3.5 שעות עד שהבשר מתרכך!

  • תוציאו חתיכת בשר אחת תטעמו תבדקו שהכל כראוי, במידה וכן כבו את האש ושיהיה בתיאבון. מומלץ לאכול עם אורז לבן :)

הערות
  • ניתן לוותר על החריפות

  • ניתן להשתמש רק בפפריקה אדומה מתוקה

  • ניתן להשתמש בכל בירה לבנה שאתם אוהבים

2 תגובות על: גולאש הונגרי בבירה
כתיבת תגובה
בתאל
בתאל
17 בפברואר 2023 בשעה 11:31

מה אתה ממליץ במקום בירה? יש ילדה שצריכה לאכול..

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
18 בפברואר 2023 בשעה 16:59

היי, אין קשר, האלכוהול מתאדה :) זה רק נותן טעם. ואם את לא רוצה תחליפי במים או בציר ירקות מלא בטעם.

הגב
יוסף
יוסף
16 בדצמבר 2021 בשעה 12:11
האם ניתן להכין גם עם מספר 4 ?
הגב
פודיק
פודיק
16 בדצמבר 2021 בשעה 13:11
כן
הגב
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
תגיות:
# אוכל לשבת # גמבה אדומה # רעיונות לארוחת צהריים # ליל שישי # אוכל לקידוש # בצל # שבת # רעיונות לארוחת צהריים טעימה # ארוחות צהריים בשריות # בופה בשרי # מנות עיקריות בשריות # רעיונות לארוחות ערב # רעיונות לארוחות צהריים # שישי # מנה עיקרית # בירה # בירה לבנה # ארוחה לחג # ארוחה בשרית לחג # ארוחת חג בשרי # ארוחת ערב בשרית חגיגית # ארוחות בשריות # אוכל הונגרי # ארוחה בשרית לשישי # ארוחות בשריות לשבת # ארוחות בשריות לשישי # ארוחות לקידוש # ארוחות ערב בשריות # ארוחת ערב בשרית # ארוחת צהריים בשרית # בקר # בשר לראש השנה # בשר רך # גולאש # גולאש הונגרי # גולש גזר # חורף # ליל שבת # מנה עיקרית בשרית # סוכות # עלי דפנה # פילה # פילה בקר # פילה מדומה # פלפל אנגלי # תבשיל הונגרי # תבשילים # תבשילים בשריים בבישול ארוך # תבשילים לחג # יאבלולו שמבלולו # מנות עיקריות לשבת # תפוחי אדמה # מנות עיקריות # תבשילים בשריים # תבשיל בשר # ארוחות ערב קלות ומהירות # פפריקה אדומה # אירוח בופה בשרי # בשרים # בשר # ראש השנה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il