פודיק - Foodik

בייגל חלבון 25 גרם חלבון

דרגו את המתכון: 
14 אהבו
6273 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
בייגל חלבון 25 גרם חלבון
מנות
2
קושי:
בינוני
זמן הכנה
20 דקות
זמן בישול
25 דקות
זמן כולל
45 דקות

בייגל חלבון 25 גרם חלבון - מתכון קל שממנו יצאו לכם 2 בייגל טעימים ללא התפחה כשכל אחד מהם הוא 25 גרם חלבון! למי שאוהב לאכול לחם לארוחת בוקר וגם מתאמן בחדר כושר יוכל להנות מסנוויץ' מפוצץ חלבון עם טונה, ביצה קשה וגבינת שמנת 5% ולקבל אקסטרה חלבון! אם בא לכם יש באתר עוד מתכוני חלבון נדירים וטעימים! יש גם מתכון לפנקייק חלבון, מתכון לעוגת גבינה חלבון וגם מתכון לחטיפי חלבון טעימים ששווה לנסות להכין בבית! בד"כ אני כותב את הערכים בכל אחד מהמתכונים וגם כאן אני יכול לספר לכם שבכל בייגל יהיו לכם בערך כ-460 קלוריות וכ-25 גרם חלבון! כל המתכונים עולים לעמוד האינסטגרם שלי לפני כל הפלטפורמות לכן כדאי לעקוב אחריי. כמו כן אשמח אם תירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלי ותלחצו על הפעמון לקבלת התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש.

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   תנור
כשרות:   חלבי
7 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • מרכיבים ל-2 בייגלים
6 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • מדליקים תנור על 175 מעלות לא טורבו

  • מוסיפים את החומרים היבשים לקערה, מערבבים, ואח"כ מוסיפים את הרטובים (היוגורט והביצה)

  • מערבבים הכל בקערה אם קצת דביק מוסיפים מעט קמח אך לא יותר מדיי כיוון שצריך להדביק את הבצק לצורת בייגל

  • לשים את הבצק על משטח עבודה מספר דקות ויוצרים כדור, מחלקים ל-2, יוצרים מעין נקניק ומחברים אותו בקצוות לצורת בייגל - חשוב להשאיר חור גדול יחסית במרכז כיוון שהבייגל באפייה תופח ומתרחב

  • מסדרים את הבייגל על תבנית משומנת עם נייר אפייה

  • מורחים בביצה טרופה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות (לא טורבו) לכ-25 דקות / עד שהבייגל מספיק זהוב מלמעלה, מוציאים החוצה ומצננים

הערות
  • קלוריות לכל בייגל: כ-460

  • חלבון לכל בייגל: 25 גרם

  • הצעה לסנוויץ' חלבון מפוצץ בחלבון (כ-48 גרם חלבון!) פותחים את הבייגל ל-2 מורחים גבינת שמנת 5%, מוסיפים ביצה קשה גודל L חתוכה לפרוסות, חצי קופסת שימורים טונה במים, עגבניה מלפפון וחסה ושיהיה בתיאבון

1 תגובות על: בייגל חלבון 25 גרם חלבון
כתיבת תגובה
RINAT
RINAT
11 ביולי 2023 בשעה 14:2

הכנתי יצא ממש טעים וממש קל להכין זה גם ממש משביע

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
11 ביולי 2023 בשעה 16:5

כיף לשמוע תהני!

הגב
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il