פודיק - Foodik

איך להכין מלפפונים חמוצים ביתיים ב-45 דקות

דרגו את המתכון: 
11 אהבו
9700 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
איך להכין מלפפונים חמוצים ביתיים ב-45 דקות
מנות
4
קושי:
קל
זמן הכנה
5 דקות
זמן בישול
45 דקות
זמן כולל
50 דקות

איך להכין מלפפונים חמוצים בבית תוך 45 דקות בלבד! לסרטון הדרכה מלא צפו בערוץ היוטיוב שלנו ואל תשכחו להירשם כמנויים וללחוץ על הפעמון 

שיטת בישול:   בישול בסיר
כשרות:   קונפלקס כריות
8 / 0 מרכיבים
מרכיבים
11 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • ערבבו כמות מים של כליטר וחצי-2 ליטר עם 4-5 כפות מלח (לפי טעמכם האישי) וערבבו היטב עד שהמלח יתמוסס במים והם יהיו כמעט שקופים לגמרי.

  • את תכולת המים עם המלח ניתן להעביר לכלי אחר אנחנו בחרנו בבקבוק פלסטיק ליטר וחצי.

  • תכניסו לצנצנת ריקה את המצרכים שלנו: גבעולי השמיר, גבעול הטרגון, שיני השום, גרגירי החומוס, עלי הדפנה.

  • לאחר מכן הכניסו את המלפפונים הקטנים עד סוף הצנצנת, שימו לב להכניס אותם בצורה כזו שיכנסו כמה שיותר.

  • שפכו את החומץ הלבן לצנצנת (צריך לכסות תמיד כרבע צנצנת לא משנה מה גודלה).

  • זוכרים את המים עם המלח שהעברנו מקודם לבקבוק? כעת - שפכו אותם לתוך הצנצנת ושימו לב - לא למלא עד הסוף! מלאו כמעט עד הסוף.

  • חממו מים בסיר והכניסו את הצנצנת (ללא מכסה!) למרכז הסיר, שימו לב שבד"כ רצוי שהמים יכסו כשלושתרבע צנצנת אבל גם בצורה הזו זה יכול לעבוד :) הכניסו את מכסה הצנצנת למים החמים זה יחטא אותו. בכל זמן הבישול צריך שהאש תהיה בעוצמה בינונית ומדי פעם אפשר קצת להגביר אותה.

  • כך נראים המלפפונים החמוצים תוך כדי שהם מתבשלים בתוך הצנצנת בתוך הסיר, מגניב נכון? כמובן שלא סיימנו כי לא עברו 45 דקות.

  • לאחר 45 דקות סגרו את הצנצנת עם הפקק ותנו לה להתקרר, תיזהרו מאוד לגעת בה כי היא רותחת.

  • תנו לצנצנת לנוח ולהתקרר לפני שאתם נוגעים בה או פותחים אותה, התוצאה שלכם צריכה להיות דומה / זהה לתמונה שכאן :)

  • חתכו את המלפפון ושיהיה בתיאבון, זה טעים ממש ממש ממש :) אפשר להשתמש בזה כתוספת לכל דבר, זה טבעוני, זה מעולה! בהצלחה, צוות פודיק!

0 תגובות על: איך להכין מלפפונים חמוצים ביתיים ב-45 דקות
כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il