אורז טנזיה מרוקאית - אורז מפוצץ בטעם עם פירות יבשים, מקל קינמון ופיצוחים, זהו האורז המושלם שאתם חייבים לנסות להכין לארוחת הצהריים או לשבת הקרובה! יבוא לכם כמו כפפה עם העוף או מנת הבשר שתכינו, באמת שזה קל להכנה, עם אורז בסמטי, סילאן, ועוד ים של דברים טובים, יש באתר עוד לקט מתכוני אורז מעולים שאתם חייבים לנסות להכין בבית! כל המתכונים עולים לדף האינסטגרם שלי לפני שמגיעים לאתר, אשמח אם תעקבו אחריי!
קוצצים את הבצל לקוביות ומטגנים עם שמן הזית עד להזהבה, מוסיפים את הפירות היבשים הפיצוחים הסוכר והסילאן ומקל הקינמון, סוכר ופלפל שחור גרוס אגוז מוסקט ומערבבים
מוסיפים 1.5 כוסות אורז בסמטי שטוף ומסונן, מערבבים היטב ומוסיפים 3 כוסות מים חמים, מערבבים וטועמים שהטעם מתאים לכם.
מביאים לרתיחה לדקה-שתיים, מכסים במגבת ומנמיכים אח"כ לעוצמה נמוכה (4 באינדוקציה) לבישול של 20 דקות, אח"כ מכבים אש ומחכים עוד 15 דקות בלי לפתוח את הסיר, אח"כ פותחים ואוכלים, בתיאבון
מתיקות ומלח לפי טעמכם האישי, אפשר לשחק עם הפירות היבשים והפיצוחים.