תפוחי אדמה מוקרמים בטעם פיצה כמו של הדוכנים עם מבחר הגבינות של שופרסל: גבינת פסטו ירוקה, מוצרלה, גרנה פדנו, צהובה, גאודה, שמנת מתוקה, טעמים עזים טעימים עם זיתי קלמטה - כל ביס פשוט חלום! לקחת עם המזלג.. לתת לגבינה להימתח כלפי מעלה ופשוט לתת ביס משוגע! אתם לא מבינים איזה טעם יש לזה... וואו! ואם אתם בקטע של בטטות אז יש לי באתר גם מתכון משוגע לבטטות מוקרמות בתנור עם גבינות בטעם ממכר שלא תפסיקו לאכול...כמובן שהמתכון הזה גם מתאים לשבועות וסתם לארוחת ערב חלבית אם תרצו להכין בבית. עקבו אחריי באינסטגרם או לחילופין הירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלי ולחצו על הפעמון לקבלת התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש. צפו בסרטון וידאו של המתכון:
משמנים 6 תפוחי אדמה אדומים / בלאדים גדולים בשמן זית ומכניסים לאמצע תנור על 225 מעלות עד שמתרככים (כשעה-שעה ורבע - לנעוץ סכין ולבדוק שרך)
חותכים באמצע (לא עד הסוף) מהאמצע - ומוציאים את התכולה שלהם (לא הכל!) - לקערה גדולה (אפשר לדלל מהקערה שליש/חצי מכמות תכולת תפוחי האדמה ולשמור בצד לפירה או משהו אחר) - מוסיפים את הגבינות הכתובות למעלה + האורגנו הבזיליקום רסק העגבניות והעגבניות המרוסקות ומערבבים היטב מוסיפים מלח פלפל לפי טעם וזיתי קלמטה אם רוצים, מערבבים היטב.
ממלאים את תפוחי האדמה בנדיבות בתערובת, מוסיפים עוד קצת גבינות מגורדות מלמעלה (שמים גם מגבינת הפסטו הירוקה ועוד קצת עגבניות מרוסקות שיהיה אדום וירוק וצהוב של הגבינה) + זיתי קלמטה ומחזירים לתנור לצריבה והקרמה נוספת (250 מעלות טורבו לכ-10-15 דקות)
מוציאים מוסיפים מעט שמן זית מלמעלה ואוכלים, בתיאבון.
זמן האפייה משתנה בהתאם לגודל תפוחי האדמה
להשתמש בשליש / חצי מילוי מ-3 תפוחי אדמה בלבד עבור התערובת שתיכנס אח"כ לכל 6 תפוחי האדמה! לא להשתמש בהמון "פירה".
* מלח ופלפל לפי טעם
איך מוסיפים תתפוחי אדמה??
לא הבנתי את השאלה
מתכון אש!!!!!!! יצא טעים ברמות:)
נכון?? איזה כיף. תהנו