מתכון נפלא לתפוחי אדמה אפויים בתנור בשום ורוזמרין שיוצאים קצת כמו תפוחי האדמה שזורקים למדורה ומוציאים בל"ג בעומר, שווה, טעים וקל מאוד להכנה! עקבו אחר ההוראות ותהנו מאחלה של תוספת לארוחה שלכם! למתכוני תוספות נוספים לחצו כאן, הירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב של פודיק ולחצו על הפעמון כדי לקבל התראה לטלפון הנייד כשמתכון חדש עולה לאוויר! צפו במתכון הוידאו:
מדליקים תנור על 220 מעלות
חותכים 700 גרם (שקית שקונים בסופר) תפוחי אדמה קטנים לחצאים ומשאירים את הקליפה שלהם.
מעבירים את תפוחי האדמה לקערה ומוסיפים: 3 כפות שמן זית, 2 כפות רוזמרין טרי, כפית פלפל שחור גרוס + כפית מלח / 2 כפיות מלח, 7 שיני שום קצוצות דק ומערבבים הכל היטב.
מעבירים לתבנית עם נייר אפייה, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור ל-25 דקות.
אחרי 25 דקות מוציאים, מורידים את נייר הכסף וממשיכים לצלות את תפוחי האדמה עוד כ-15-20 דקות עד שרואים שהם השחימו ושנראים קריספיים, בתיאבון.
ניתן להחליף את הרוזמרין בטימין
אל תשימו את תפוחי האדמה בתנור בשלב העליון מדיי כדי שלא ישרפו לכם מהר.