תבשיל בשר מספר 8 פטריות ערמונים ובצלים מקורמלים בסיר אחד מנה מושלמת עם בשר שיהיה רך נימוח ומתמוסס בפה, פשוט שווה! יש לי גם תבשיל של מרק בשר עם שעועית שאתם חייבים להכין אם אתם בקטע של הבשר הזה, ושימו לב גם שהמתכון הזה כולו בסיר אחד פשוט לזרוק הכל לסיר להעביר לתנור (אפשר גם לבשל על הגז בעוצמה נמוכה) ולחכות, לפתוח ולבדוק שרך, לא מספיק רך? בשלו עוד קצת :) פשוט שווה כמנה עיקרית לראש השנה אז יאללה לכו תכינו ועקבו אחריי באינסטגרם לעוד מתכונים שווים!
מוסיפים לסיר יציקת ברזל 3 כפות שמן זית מחממים ומוסיפים כפית פלפל שחור גרוס נותנים טיגון של דקה, צורבים את חתיכות הבשר עד להשחמה.
חותכים 2 בצלים לבנים לרצועות ומוסיפים, מוסיפים גם פטריות שמפיניון חומות ולבנות שלמות ופרוסות, 2 חבילות ערמונים, סילאן מלח אבקת מרק אם רוצים כמון ופפריקה אדומה.
מערבבים מוסיפים 3 כוסות מים חמים או ציר בקר ומערבבים טועמים ומתקנים טעם במידת הצורך.
מכניסים לתנור על 160 מעלות לכ-3-4 שעות עד שהבשר מתרכך, מוציאים בזהירות מורידים מכסה מוציאים קצת מכל הנוזל שיש לנו בסיר (אפשר לשמור בצנצנת) ונותנים צריבה אם רוצים (לא חובה) על 220 מעלות שכל התבשיל ישחים יפה. מגישים על אורז לבן ומתענגים.
אפשר גם עם בשר מספר 5, אפשר גם לא להשחים את הבשר אלא להכניס הכל לסיר ולתנור.
שלום שוב רציתי לשתף אתכם- הפעם הכנתי את המתכון הזה לליל חג סוכות וזה התקבל באהדה רבה מאד. וגם הכנתי את זה לליל שמחת תורה אבל במקום בשר מס' 8 השתמשתי בבשר מס' 6 ובמקום הסילאן השתמשתי בדבש ויצא ממש טוב. ובכלל כייף להכין מהמתכונים הטובים שלכם והמוסברים היטב.
נשמע מעולה תהנו!
היי, האם יש צורך לחתוך את הבשר לפני?
אם הוא לא חתוך אז כן.
הי שחר נראה סוף רציתי לשאול האם אפשר לשים ערמונים קלויים שמוכנים לאכילה? ואם כן אז להוסיף לקראת סוף הבישול? פשוט זה מה שמצאתי בכשרות שלי תודה
היי כן בדיוק ככה. תהני