תבשיל אסאדו אסובוקו מרוקאי מטורף שהכנתי תוך שעה בסמארט ליד של נינג'ה במצב סיר לחץ! פשוט מטורף! גם גרגירי החומוס היו מוכנים מהר וגם הבשר היה רך ומתמוסס בפה, נגמרו הימים שאתם מבשלים על הגז 4 שעות ומבזבזים חשמל או גז! מדובר בתבשיל בשר טעים ומנחם לשבת קודש, אתם פשוט חייבים להכין אותו ולשים על אורז לבן חם. מנה מנחמת במיוחד! יש באתר עוד מתכונים מהמטבח המרוקאי לכל אוהבי הז'אנר.
מוסיפים לסמארט ליד של נינג'ה את שמן הזית מכוונים לתוכנית בישול/צריבה לעוצמה גבוהה (5) וצורבים את הבשר עד להשחמה מכל הצדדים עם כף מלח וכפית פלפל שחור גרוס. מוסיפים 2 כוסות מים חמים וכוס אחת של גרגירי חומוס (יש להשרות לילה לפני בקערה עם מים ואחכ לשטוף ולסנן).
סוגרים את הסמארט-ליד ומזיזים את את הסליידר שמאלה לתוכנית "סיר לחץ". מכוונים את הזמנים שם ל-45 דקות בדיוק ופשוט מחכים, כל הקסם יקרה לבד!
בינתיים שהסמארט ליד מרכך לנו את הבשר וגרגירי החומוס נחתוך את הירקות: חותכים פלפל אדום לרצועות, צרור כוסברה קוצצים דק, חותכים גזר לפרוסות עבות, תפוחי אדמה לרבעים או חצאים.
אחרי 45 דקות פותחים את הסמארט-ליד ומוסיפים תיבול: פפריקה מרוקאית חריפה, כמון, כורכום, צ'ילי חריף גרוס, ממש מעט סוכר, אבקת מרק אם רוצים, מלח, את כל הירקות שחתכנו + הכוסברה, שיני שום שלמות ופלפל ירוק חריף שלם. מערבבים את הכל טוב טוב.
סוגרים את הסמארט ליד שוב לתוכנית לחץ לעוד 15 או 20 דקות בלבד וזהו זה הכל. תוך שעה שעה ו-5 דקות יש לכם תבשיל מרוקאי עם טעמים עמוקים, הבשר רך ומתמוסס בפה, לא 3 ולא 4 שעות! הכל קורה בשעה ו-5 דקות, זה פשוט מדהים.
- יש למכשיר הזה 17 תוכניות בישול שונות (צריבה, בישול, סו וויד, טיגון באוויר, סיר לחץ ועוד) ו-14 מנגנוני בטיחות כך שאין סיבה לדאגה! הוא פשוט יכול להחליף לכם את הכל במטבח! כמובן שאפשר לאפות בו גם!