פודיק - Foodik

תבשיל אסאדו אסובוקו מרוקאי

דרגו את המתכון: 
2 אהבו
6 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
תבשיל אסאדו אסובוקו מרוקאי
מנות
5
קושי:
בינוני
זמן הכנה
30 דקות
זמן בישול
שעה
זמן כולל
שעה ו-30 דקות

תבשיל אסאדו אסובוקו מרוקאי מטורף שהכנתי תוך שעה בסמארט ליד של נינג'ה במצב סיר לחץ! פשוט מטורף! גם גרגירי החומוס היו מוכנים מהר וגם הבשר היה רך ומתמוסס בפה, נגמרו הימים שאתם מבשלים על הגז 4 שעות ומבזבזים חשמל או גז! מדובר בתבשיל בשר טעים ומנחם לשבת קודש, אתם פשוט חייבים להכין אותו ולשים על אורז לבן חם. מנה מנחמת במיוחד! יש באתר עוד מתכונים מהמטבח המרוקאי לכל אוהבי הז'אנר.

20 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • מצרכים ל-5 סועדים:
5 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • מוסיפים לסמארט ליד של נינג'ה את שמן הזית מכוונים לתוכנית בישול/צריבה לעוצמה גבוהה (5) וצורבים את הבשר עד להשחמה מכל הצדדים עם כף מלח וכפית פלפל שחור גרוס. מוסיפים 2 כוסות מים חמים וכוס אחת של גרגירי חומוס (יש להשרות לילה לפני בקערה עם מים ואחכ לשטוף ולסנן).

  • סוגרים את הסמארט-ליד ומזיזים את את הסליידר שמאלה לתוכנית "סיר לחץ". מכוונים את הזמנים שם ל-45 דקות בדיוק ופשוט מחכים, כל הקסם יקרה לבד!

  • בינתיים שהסמארט ליד מרכך לנו את הבשר וגרגירי החומוס נחתוך את הירקות: חותכים פלפל אדום לרצועות, צרור כוסברה קוצצים דק, חותכים גזר לפרוסות עבות, תפוחי אדמה לרבעים או חצאים.

  • אחרי 45 דקות פותחים את הסמארט-ליד ומוסיפים תיבול: פפריקה מרוקאית חריפה, כמון, כורכום, צ'ילי חריף גרוס, ממש מעט סוכר, אבקת מרק אם רוצים, מלח, את כל הירקות שחתכנו + הכוסברה, שיני שום שלמות ופלפל ירוק חריף שלם. מערבבים את הכל טוב טוב.

  • סוגרים את הסמארט ליד שוב לתוכנית לחץ לעוד 15 או 20 דקות בלבד וזהו זה הכל. תוך שעה שעה ו-5 דקות יש לכם תבשיל מרוקאי עם טעמים עמוקים, הבשר רך ומתמוסס בפה, לא 3 ולא 4 שעות! הכל קורה בשעה ו-5 דקות, זה פשוט מדהים.

הערות
  • - יש למכשיר הזה 17 תוכניות בישול שונות (צריבה, בישול, סו וויד, טיגון באוויר, סיר לחץ ועוד) ו-14 מנגנוני בטיחות כך שאין סיבה לדאגה! הוא פשוט יכול להחליף לכם את הכל במטבח! כמובן שאפשר לאפות בו גם!

0 תגובות על: תבשיל אסאדו אסובוקו מרוקאי
כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
תגיות:
# אוכל מרוקאי # אוכל ליום שישי # ארוחת שישי # שישי בצהריים # מנות בשריות # פפריקה אדומה מתוקה # מתכונים לחגים # אבקת מרק עוף # מרק עוף # מסעדות # עמית ועדות # מרוקאים # בישולים מרוקאים # אוכל לקידוש # אוכל מרוקאי לשבת # ארוחת צהריים לשבת # ארוחת צהריים לשישי # מנות לארוחת צהריים # מנות ליום שבת # מנות ליום שישי # מנות לאירוח # רעיון לארוחה בשרית מרשימה # ארוחה בשרית קלה להכנה # אסאדו # רעיון לארוחת ערב בשרית # אוכל לפסח # מנות יפות # מנות עיקריות בשריות # צ'ילי גרוס # חגים # שישי # מנה עיקרית # פפריקה אדומה חריפה # ארוחה בשרית לחג # קרניבור # ארוחת ערב בשרית חגיגית # ארוחות בשריות # ארוחה בשרית לשישי # ארוחות בשריות לשישי # ארוחות לקידוש # ארוחת ערב בשרית # ארוחת צהריים בשרית # בשר לראש השנה # חורף # מנה עיקרית בשרית # גמבה # צ'ילי יבש # אוכל לשישי # ארוחה לשישי # ארוחה חגיגית לשישי # גזרים # קידוש # ארוחה בשרית # אוכל בשרי # מנה עיקרית לצהריים # ארוחות בשריות לחגים # ארוחת צהריים בסיר אחד # מנות עיקריות לשישי # פלפל אדום # אבקת מרק # ארוחה בשרית לצהריים # רעיון לארוחת צהריים בשרית # ארוחה בשרית חגיגית # מנה בשרית לחגים # מנות עיקריות לחגים # מנה עיקרית לחג # מח עצם # אוכל מנחם # מנה עיקרית בשרית מרשימה # מנה עיקרית בשריות # מנות עיקריות בסיר אחד # מנה עיקרית בסיר אחד # מנה עיקרית לארוחת צהריים # מנה עיקרית בשרית חגיגית # מנות עיקריות בשריות חגיגיות # מנות בשריות לפסח # ארוחת צהריים בשרית לפסח # ארוחה בשרית לפסח # מנות עיקריות בשריות לפסח # מנות עיקריות לארוחת צהריים # יאבלולו שמבלולו # מנות עיקריות ללא גלוטן # אוסובוקו # מנות עיקריות לשבת # מנות עיקריות לראש השנה # סמארט ליד נינג'ה # תפוחי אדמה # מתכוני עדות מסורתיים # מתכוני עדות אותנטיים # מאכלי עדות # כוסברה # שום # כמון # סוכר # פלפל ירוק חריף # מנות גורמה # מנות עיקריות # כורכום # צ'ילי אדום # פפריקה אדומה # אירוח בופה בשרי # בשרים # בשר # קרניבורים # גזר # ארוחת צהריים # ראש השנה # מאכלים לראש השנה # גרגירי חומוס # פסח

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il